Ελλάδα

Έγκλημα στην Τήνο: Ασήμαντες διαφορές – Αμετανόητος ο 90χρονος δράστης

Έγκλημα στην Τήνο: Ασήμαντες διαφορές – Αμετανόητος ο 90χρονος δράστης
Αμετανόητος εμφανίζεται ο 90χρονος, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 52χρονο γείτονά του έξω από την πολυκατοικία όπου διέμεναν, μετά από καυγά για έναν ηλιακό θερμοσίφωνα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Τήνου, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου αγιογράφου και δράστη τον 90χρονο γείτονά του.

Το έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμεναν οι δύο άνδρες, οι οποίοι νωρίτερα είχαν λογομαχήσει – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για έναν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Αμετανόητος ο 90χρονος δράστης

Ο 90χρονος μετά τον καυγά, πήγε σπίτι του άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Με το κοντάκι του όπλου, έσπασε το τζάμι στο αυτοκινήτου του 52χρονου και τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στο κεφάλι. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος 52χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και οδήγησαν τον 90χρονο στο ΑΤ όπου φέρεται να φώναξε ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του φωνάζοντας: «καλά του έκανα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του θύματος και του δράστη, οι καβγάδες ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν συχνοί, και οι τελευταίες αφορούσαν τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, και μικροφθορές που είχε προκαλέσει το θύμα στην πολυκατοικία.

Οι ασήμαντες διαφορές

Δράστης και θύμα είχαν έρθει σε αντιπαράθεση και στο παρελθόν για διάφορες ασήμαντες διαφορές με κάποιες από αυτές μάλιστα να καταλήγουν και σε μηνύσεις. Ειδικότερα, ο 90χρονος είχε καταγγείλει το θύμα ότι δηλητηρίασε το πηγάδι του και για παράνομη τοποθέτηση κεραίας στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Και οι δύο μηνύσεις αρχειοθετήθηκαν. Μήνυση κατά του δράστη, είχε υποβάλει και ο 52χρονος, για απόπειρα σωματικής βλάβης, καθώς του είχε επιτεθεί με μαγκούρα. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο 90χρονος δημιουργούσε συχνά εντάσεις και προβλήματα στην περιοχή και ήταν γνωστός για την επιθετική του συμπεριφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments