Lifestyle

Amber Heard: Το δημόσιο μήνυμά της προς τον Johnny Depp ενόψει της δίκης

Amber Heard: Το δημόσιο μήνυμά της προς τον Johnny Depp ενόψει της δίκης

Πηγή Φωτογραφίας: People

Amber Heard: Δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο μέσω Instagram και όπως θα δείτε παρακάτω εξομολογήθηκε πως περνάει πολύ δύσκολα ψυχολογικά

Η νομική καταστροφή ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια. Η τελευταία δίκη για το θέμα ξεκίνησε σήμερα. Πριν λίγες μέρες , η Amber Heard επέλεξε να δημοσιεύσει μια δημόσια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη δήλωσή της, η Amber Heard δείχνει πόσο επώδυνη ήταν αυτή η προσπάθεια για εκείνη. Ελπίζει επίσης ότι μετά από αυτή τη δίκη, τόσο αυτή όσο και ο Johnny Depp να καταφέρουν να προχωρήσουν στη ζωή τους.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η Amber Heard δημοσίευσε αυτή τη δήλωση μέσω Instagram και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σημείωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επόμενες εβδομάδες.

Να πώς ξεκίνησε η δήλωση:

«Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα βρίσκομαι στη Βιρτζίνια, όπου αντιμετωπίζω τον πρώην σύζυγό μου Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο. Ο Τζόνι μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην Washington Post, στο οποίο εξιστορούσα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Ποτέ δεν τον κατονόμασα, αλλά έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες που μιλούν εναντίον των ανδρών στην εξουσία».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Johnny. Πάντα διατηρούσα την αγάπη μου για τον Johnny και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζω τη συνεχή υποστήριξη που είχα την τύχη να λάβω αυτά τα χρόνια και τις επόμενες εβδομάδες θα στηριχτώ σε αυτήν περισσότερο από ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Ενώ οι προηγούμενες δίκες έληξαν υπέρ της Άμπερ Χερντ, πολλοί αναμένουν ότι ο Τζόνι Ντεπ θα μπορούσε να κερδίσει αυτή. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει με παρόμοιο τρόπο ότι η Amber Heard ήταν καταχρηστική απέναντί ​​του και από τότε έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο στοιχεία που υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές ποιο άτομο θα κερδίσει αυτήν την επερχόμενη δοκιμή. Αλλά σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι αλλαγής για όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments