Ελλάδα

Πάτρα: Απειλητικά τηλεφωνήματα και sms σε άτομα που κατέθεσαν – Αποκαλύψεις για την κεταμίνη

Πάτρα: Απειλητικά τηλεφωνήματα και sms σε άτομα που κατέθεσαν – Αποκαλύψεις για την κεταμίνη
Απειλητικά τηλεφωνήματα και sms φαίνεται να δέχονται άνθρωποι που κατέθεσαν για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα - Την ίδια ώρα νέα ανατροπή φέρνει η αποκάλυψη για τον χρόνο χορήγησης της φονικής κεταμίνης στο παιδί

Απειλές μέσω τηλεφωνημάτων και γραπτών μηνυμάτων έχουν δεχθεί ορισμένοι μάρτυρες στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές.

Σήμερα, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, είχε συνάντηση με τον διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με την κατάθεσή του στην ανακρίτρια.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ.Ηλιάδης είπε πως, μετά τη νοσηλεία της μικρής στο νοσοκομείο είχε ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και «άλλες πλευρές», όπως το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Οι γιατροί του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους, όπως μετέδωσε το Mega και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

«Φαίνεται να υπήρξε επικοινωνία, γιατρών από το νοσοκομείο του Ρίου, προς συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τους ειδοποίησαν γι’ αυτά τα περίεργα επεισόδια και να υπάρχει μία επιτήρηση της 33χρονης μητέρας», σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε «Αϊνστάιν» την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.

Πότε χορηγήθηκε η κεταμίνη

Την ίδια ώρα μία σοβαρή αποκάλυψη δίνει νέα διάσταση στους ισχυρισμούς της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, αφού είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της.

Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Κατά συνέπεια, προκύπτει ότι ο θανατηφόρος παράγοντας χορηγήθηκε πολύ νωρίτερα στην 9χρονη, αφού εντοπίστηκε και στα ούρα της.

Έτσι, όταν ειδοποιήθηκαν οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ώστε σώσουν το άτυχο κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments