Focus

Gillian Anderson: Τι της έκανε εντύπωση όταν γνώρισε τον Bill Cinton

Gillian Anderson: Τι της έκανε εντύπωση όταν γνώρισε τον Bill Cinton

Πηγή Φωτογραφίας: Los Angeles Times

Gillian Anderson: Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή που γνώρισε από κοντά τον τότε πρόεδρο της Αμερικής.

Η Gillian Anderson υποδύεται την Πρώτη Κυρία Eleanor Roosevelt στη νέα σειρά ΄’The First Lady’ και με αφορμή τον ρόλο της, μίλησε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel για την στιγμή που γνώρισε από κοντά έναν πολύ ξεχωριστό για εκείνη πρόεδρο της Αμερικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gillian Anderson (@gilliana)

Η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί με τον Bill Clinton το 1992 σε ένα γεύμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Η σταρ παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τριάντα χρόνια, θυμάται ακόμα πόσο είχε ενθουσιαστεί με τη γνωριμία τους αλλά και το δέος που είχε νιώσει όταν του είχε μιλήσει: “Έκανε το πιο θαυμαστό πράγμα στον κόσμο. Σου κάνει χειραψία μετά αγγίζει τον αγκώνα σου και ταυτόχρονα κρατάει το χέρι σου. Ήταν μια οικεία χειραψία και σε κοιτάει στα μάτια. Και μετά πηγαίνει στον επόμενο. Μετά γυρίζει και σε κοιτάει ξανά”, είπε η σταρ.

Το τηλεφώνημα

Η Anderson εξήγησε ότι αυτή η χειραψία ήταν κάτι που ο τότε πρόεδρος έκανε με όλους αλλά η ίδια ένιωσε τόσο ξεχωριστή που περίμενε ότι μετά θα την έπαιρνε τηλέφωνο: “Πήγα σπίτι και σκέφτηκα – ήταν οι μέρες που χρησιμοποιούσαμε τηλεφωνητές- πραγματικά σκέφτηκα ότι θα μου είχε τηλεφωνήσει και θα είχε αφήσει μήνυμα. Ήταν τόσο πραγματικό”, είπε.

Ο Kimmel την ρώτησε τότε εάν η γνωριμία της με τον Clinton την έκανε να τον ψηφίσει κι εκείνη απάντησε “Ναι το έκανα”, δείχνοντας πόσο καλός ήταν ο Clinton στις δημόσιες σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments