Focus

Johnny Depp: Τα παιδικά τραύματα από την μητέρα του

Johnny Depp: Τα παιδικά τραύματα από την μητέρα του

Πηγή Φωτογραφίας: Pinkvilla

Johnny Depp: Δεν θα έκανε τίποτα από ότι έζησε στην παιδική του ηλικία

Η δίκη για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της Amber Heard από τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, έχει ξεκινήσει και πολλά είναι αυτά που αποκαλύπτονται στο δικαστήριο για τους δύο διάσημους σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Μετά την κατάθεση της Amber πως ο Depp την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Αυστραλία, μια αποκάλυψη της μεγάλης αδελφής του ηθοποιού έρχεται για να ανατρέψει εκ νέου την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Christi Dembrowski, ο αδελφός της δεν θα μπορούσε να είναι βίαιος καθώς έχει ορκιστεί να μην επαναλάβει ποτέ την βίαιη συμπεριφορά της μητέρας τους

Όπως είπε η μητέρα τους, Betty Sue Palmer, κακοποιούσε τα παιδιά της σωματικά, κάτι που τους έκανε να θέλουν να μην βιώσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο: “Τρέχαμε και κρυβόμασταν” είπε η 61χρονη για τις στιγμές που η μητέρα τους χτυπούσε τον πατέρα τους. “Θα μας χτυπούσε. Θα πετούσε πράγματα” είπε ενώ τόνισε ότι ο Depp δεν είχε χτυπήσει ποτέ ως αντίδραση την μητέρα τους: “Δεν έφτασε ποτέ εκεί”.

“Πολύ νωρίς σαν μικρό παιδί, τίποτα από όσα συνέβαιναν σπίτι μας δεν το ένιωθα καλό. Όσο μεγάλωνα, τόσο εγώ όσο και ο Johnny στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε πως όταν θα φεύγαμε και θα είχαμε τα δικά μας σπίτια, δεν θα επαναλαμβάναμε ποτέ τίποτα παρόμοιο με όσα βιώσαμε στην παιδική μας ηλικία. Θα το κάναμε διαφορετικά”, είπε.

Η μητέρα τους που όσο μεγάλωνε είχε πιο φυσιολογική συμπεριφορά είχε πεθάνει σε ηλικία 81 ετών τον Μάιο του 2016, λίγες μέρες πριν η Heard καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάιο του 2016 όταν η ηθοποιός είχε κάνει αίτηση και για περιοριστικά μέτρα εναντίον του καταγγέλλοντας τον για ενδοοικογενειακή βία. Ο Depp είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της με το ζευγάρι να παίρνει τελικά διαζύγιο τον Αύγουστο του 2016.

Τζόνι Ντεπ: «Εύχομαι το πτώμα της Άμπερ Χερντ να αποσυντίθεται σε πορτ μπαγκάζ»

Ο παιδικός φίλος του Ντεπ, φορτίστηκε συναισθηματικά και τόνισε ότι οι καταγγελίες της Χερντ επηρέασαν τον ηθοποιό και όλο το κοντινό του περιβάλλον.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη» είπε.

«Γνωρίζετε αν ο Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ;» ερωτήθηκε ο Μπαρούχ από τη δικηγόρο, ο οποίος μετά από μια παύση απάντησε: «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments