Lifestyle

Al Pacino: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών ενώ εκείνος 81

Al Pacino: Η νέα του σύντροφος είναι 28 ετών ενώ εκείνος 81

Πηγή Φωτογραφίας: Belfast Telegraph

Al Pacino: Η σχέση τους ξεκίνησε την περιόδο της καραντίνας.

Είναι επίσημο ο 81 ετών Al Pacino έχει δεσμό με την 28χρονη σύντροφό του, Noor Alfallah, μάλιστα επιβεβαιώθηκε μέσω μιας φωτογραφίας του Jason Momoa, την οποία ο πρωταγωνιστής της ταινίας Aquaman μοιράστηκε στα social media αλλά λίγο αργότερα την διέγραψε.

Ειδικότερα, ο Pacino και η νέα του σύντροφος, που προέρχεται από μία ευκατάστατη οικογένεια Αμερικανών από το Κουβέιτ, ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας “Είναι με τον Al εδώ και κάμποσο καιρό και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, ακόμα κι αν είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της”, δήλωσε πηγή εξωτερικού.

View this post on Instagram

A post shared by Viral Pop Culture (@viralpopculture)

Η Alfallah φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους πιο ώριμους άνδρες. Πριν από λίγο καιρό είχε συνδεθεί ερωτικά με τον 78χρονο Mick Jagger αλλά και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. Ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στο Λος Άντζελες και με τον 91 ετών Clint Eastwood, τον οποίο όμως είχε αποκαλέσει οικογενειακό φίλο.

View this post on Instagram

A post shared by Brian Grazer (@briangrazer)

Όπως ανέφερε πηγή στην Pagesix, η 28χρονη συνηθίζει να κάνει παρέα με πλούσιους jetsetters, αφού προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Η πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Pacino, όπως προαναφέρθηκε, ήταν εκείνη που ανέβασε ο Momoa από ένα δείπνο, μετά την έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη Julian Schnabel.

Από την αλλή, και ο Pacino στο παρελθόν είχε συνδεθεί ξανά με πολύ νεότερή του σύντροφο. Ειδικότερα, το 2020 ο ηθοποιός είχε χωρίσει από την 42χρονη Ισραηλινή ηθοποιό Meital Dohan, καθώς η ίδια συνειδητοποίησε πως η διαφορά ηλικίας τους ήταν μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Ποια είναι η Noor Alfallah;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline μέσα στο 2021 η Noor Alfallah και η αδερφή της Remi έκλεισαν μία συμφωνία με τον πρόεδρο της εταιρείας Imagine Entertainment για την παραγωγή podcast. Επιπλέον, είναι υποδιευθύντρια της εταιρείας Lynda Obst Productions στη Sony, έχοντας αναλάβει την παραγωγή δύο ταινιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments