Focus

Τον μεγαλύτερο εθισμό της αποκάλυψε η Diane Keaton με αφορμή την προώθηση του νέου της βιβλίου

Τον μεγαλύτερο εθισμό της αποκάλυψε η Diane Keaton με αφορμή την προώθηση του νέου της βιβλίου

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest

Diane Keaton: "Είναι κάτι σαν εθισμός. Οπότε, σκέφτηκα να συνδυάσω κάποια πράγματα μαζί"

Τον μεγαλύτερο εθισμό της αποκάλυψε η Diane Keaton με αφορμή την προώθηση του νέου της βιβλίου Saved: My Picture World, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η ηθοποιός και style icon εξομολογήθηκε πως είναι συλλέκτρια φωτογραφιών, αρκετές από τις οποίες εκτίθενται στο νέο της coffee table, που κυκλοφόρησε μέσα στον Μάρτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Keaton (@diane_keaton)

Ειδικότερα, η ίδια δήλωσε πως το μόνο που κάνει είναι να συλλέγει και αυτός είναι ο λόγος που την οδήγησε στην κυκλοφορία του βιβλίου της. “Είναι κάτι σαν εθισμός. Οπότε, σκέφτηκα να συνδυάσω κάποια πράγματα μαζί”, δήλωσε η ηθοποιός. Μάλιστα, εξήγησε πως κρατάει όλα της τα αποκτήματα σε ένα μικρό δωμάτιο, το οποίο σε λίγο δεν θα τα χωράει. “Χρειάζομαι μία έπαυλη. Έχω περίπου 60 άλμπουμ με φωτογραφίες τις οποίες έχω κόψει από περιοδικά: μόδα, κρεβατοκάμαρες, πορτρέτα”, πρόσθεσε.

Και όσο κι αν η ίδια έχει αυτή την αδυναμία στις συλλογές της, τα παιδιά της δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ασχολία της μητέρας τους. Δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία της να δωρίσει κάποια στιγμή τις συλλογές της, προς το παρόν όμως θέλει να είναι ζωντανή και να συνεχίζει να το κάνει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός εγγονιού, το οποίο απ’ό,τι φαίνεται δεν είναι στα πλάνα των παιδιών της. “Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι […] Προφανώς και θα το αγαπάω το παιδί”, είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια προσφέρει την αγάπη της στο σκυλάκι της, τη Reggie, ένα πανέμορφο Golden Retriever. “Ήταν ένα δώρο από το πουθενά. Δεν είπα πως ήθελα σκύλο, αλλά ένας φίλος μου μου την έδωσε. Είναι τόσο όμορφη. Αυτή τη στιγμή μασουλάει ένα κουτί”, αστειεύτηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments