Πολιτική

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το δημόσιο σύστημα υγείας απαξιώνεται

Δημήτρης Κουτσούμπας: Το δημόσιο σύστημα υγείας απαξιώνεται
Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε «είναι πασιφανές ότι το δημόσιο σύστημα υγείας συστηματικά, μεθοδευμένα, διαχρονικά, όλες τις τελευταίες δεκαετίες -ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία- απαξιώνετα».

Συνάντηση με εκπροσώπους των υγειονομικών πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας όπου τόνισε πως το δημόσιο σύστημα Υγείας απαξιώνεται. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε «είναι πασιφανές ότι το δημόσιο σύστημα υγείας συστηματικά, μεθοδευμένα, διαχρονικά, όλες τις τελευταίες δεκαετίες -ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία- απαξιώνετα».

Για το ρόλο του ιδιωτικού τομέα

Σχετικά με τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «οι επιχειρηματίες δουλεύουν για τα κέρδη τους, το κράτος, οι κυβερνήσεις, ευνοούν τα κέρδη αυτών των ιδιωτών της υγείας». Μιλώντας για τη στάση των άλλων κομμάτων, είπε πως «σημασία δεν έχει να χειροκροτεί κάνεις στον αέρα, αλλά τι κάνει στην πράξη και τι ψηφίζει στη Βουλή», ενώ για το ζήτημα το προσλήψεων τόνισε πως «όταν μπαίνει το θέμα να γίνουν προσλήψεις μόνιμης και σταθερής εργασίας, εκεί κρίνεται το κοινοβουλευτικό κόμμα, το πολιτικό κόμμα, η παράταξη, ο καθένας».

Τέλος, ο Δ. Κουτσούμπας είπε πως για το ΚΚΕ το θέμα της υγείας αποτελεί προτεραιότητα και στέκεται στο πλευρό των υγειονομικών και των αγώνων τους, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ με προτάσεις νόμου και παρεμβάσεις στη Βουλή για την ικανοποίηση των αιτημάτων των υγειονομικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments