Κόσμος

Νότια Κορέα περιοριστικά μέτρα: Ελεύθερη από περιορισμούς κατά του κορωνοϊού

Νότια Κορέα περιοριστικά μέτρα: Ελεύθερη από περιορισμούς κατά του κορωνοϊού

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νότια Κορέα περιοριστικά μέτρα: Παραμένει όμως υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και η κυβέρνηση σχεδιάζει να επανεξετάσει αν θα άρει το μέτρο για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Ελεύθερη από περιορισμούς κατά του κορωνοϊού είναι και επίσημα από σήμερα η Νότια Κορέα .Ο αριθμός υποχώρησε σε χαμηλό πάνω από δύο μηνών και έπεσε κάτω από τις 50.000. Ανάμεσα στα μέτρα που ήρθησαν είναι το υποχρεωτικό κλείσιμο τα μεσάνυχτα των εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων μαζί με το ανώτατο επιτρεπτό όριο δέκα ατόμων για συναθροίσεις. Παραμένει όμως υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και η κυβέρνηση σχεδιάζει να επανεξετάσει αν θα άρει το μέτρο για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Ποιοι περιορισμοί θα παραμείνουν

Κάποιοι περιορισμοί, ωστόσο, θα παραμείνουν σε ισχύ, περιλαμβανομένης της υποχρεωτικής καραντίνας για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες που θα εισέρχονται στη χώρα και του αρνητικού μοριακού τεστ για τους πλήρως εμβολιασμένους.

Πλήρως εμβολιασμένο το 87% του πληθυσμού

Σχεδόν το 87% από τον πληθυσμό των 52 εκατομμυρίων κατοίκων είναι πλήρως εμβολιασμένο με το 64% να έχει εμβολιαστεί και με αναμνηστική δόση, σύμφωνα με δεδομένα της Υπηρεσίας Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών της Κορέας.

Επιστρέφουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία

Η κυβέρνηση έχει προτείνει σε εργασιακούς χώρους με 300 ή περισσότερους υπαλλήλους να υιοθετήσουν ευέλικτα ωράρια εργασίας και να θέσουν το 10% του υπαλληλικού τους προσωπικού σε τηλεργασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments