Lifestyle

Η Billie Eilish είπε στο Φεστιβάλ Coachella: «Λυπάμαι που δεν είμαι η Beyoncé»

Η Billie Eilish είπε στο Φεστιβάλ Coachella: «Λυπάμαι που δεν είμαι η Beyoncé»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Billie Eilish: «Αυτό είναι ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Νιώθω τέλεια»

Η Billie Eilish έχει αφήσει ήδη το στίγμα της, αφού είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα που έχει ανοίξει το μουσικό φεστιβάλ «Coachella», στο Indio της Καλιφόρνια. Ωστόσο, η ίδια  θέλησε να πει μερικά λόγια για, τη Beyoncé, που άνοιξε το σόου το 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Αρχικά, στη σκηνή, η Billie Eilish αστειεύτηκε, λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε να είναι πρωτοπόρος σε αυτό το σκα@@», προσθέτοντας ότι ήταν «πολύ ευγνώμων» που τραγούδησε στη θρυλική σκηνή.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Νιώθω τέλεια» είπε η τραγουδίστρια του «Bad Guy» .

«Θέλω να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε ζωντανοί και αναπνέουμε και είμαστε εδώ. Ήταν τόσο τρελά τα τελευταία τρία χρόνια και μας αξίζει να νιώθουμε καλά και να είμαστε ευτυχισμένοι και να νιώθουμε ασφαλείς και ήρεμοι» είπε η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια εξέπληξε το κοινό του «Coachella» προσκαλώντας στη σκηνή μοιναδικούς καλλιτέχνες, όπως ο Ντέιμον Άλμπαρν.

«Σκάστε και παρακαλώ καλωσορίστε θερμά τον Ντέιμον Άλμπαρν των Gorillaz», είπε η Eilish στο πλήθος. «Αυτό είναι ό, τι πιο τρελό έχω ζήσει. Αυτός ο άνθρωπος άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και άλλαξε την συνολική άποψή μου για το τι μπορεί να είναι η μουσική, τι μπορεί να είναι η τέχνη και τι μπορεί να είναι η δημιουργία», συνέχισε. «Το πρώτο μου αγαπημένο συγκρότημα ήταν οι Good, the Bad and the Queen όταν ήμουν έξι ετών και οι Blur άλλαξαν τον κόσμο και οι Gorillaz άλλαξαν τον κόσμο και αυτός ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά μια ιδιοφυΐα και αυτό είναι όλο», τόνισε.

«Λυπάμαι που δεν είμαι η Beyoncé», είπε τέλος, η Billie Eilish με ένα χαμόγελο, πριν υποκλιθεί στο κοινό μαζί με τον αδερφό της και τον ντράμερ Άντριου Μάρσαλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments