Lifestyle

Νικόλ Κίντμαν: Εντυπωσίασε με φόρεμα Prada στην πρεμιέρα του «The Northman»

Νικόλ Κίντμαν: Εντυπωσίασε με φόρεμα Prada στην πρεμιέρα του «The Northman»

Πηγή Φωτογραφίας: Page Six

Νικόλ Κίντμαν: Δεν πέρασε απαρατήρητη η ηθοποιός με όσκαρ στην πρεμιέρα του «The Northman»

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου ενώ την σκονοθετεί ο κορυφαίος Ρόμπερτ Έγκερς. Πρόκειται για μια ταινία γεμάτη δράση, στην οποία οι θεατές ακολουθούν έναν νεαρό πρίγκιπα Βίκινγκ στην προσπάθειά του να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του.

Η 54χρονη ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles, ήταν άκρως εκθαμβωτική. Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια  τουαλέτα με πούπουλα από τον οίκο Prada.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Μάλιστα, στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της και γνωστός μουσικός της country, Κιθ Έρμπαν, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, στηρίζοντας κάθε της βήμα, ενώ ο φακός τον «έπιασε» καθώς της έδινε μια τρυφερή αγκαλιά στο κόκκινο χαλί το ζευγάρι ανεβάζει συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο ινστα.

Φυσικά και εκείνος ήταν εξίσου γοητευτικός με το μαύρο κοστούμι το οποίο αποφάσισε να φορέσει στην πρεμιέρα της ταινίας.

Επιστρέφοντας όμως πάλι στην κομψή Νικόλ Κίντμαν, το φόρεμά της ήταν στις αποχρώσεις του κίτρινου και πρόκειται για ένα μακρυμάνικο φόρεμά από τον οίκο Prada, με μαύρο ζιβάγκο και σομόν πούπουλα στο ύψος των ώμων.

View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada)

Το φόρεμα είχε επίσης ροζ- χρυσές λεπτομέρειες προς το κάτω μέρος και η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με μαύρα ψηλά πέδιλα και ασημί clutch.

Όσο για τα μαλλιά της, προτίμησε να τα πιάσει σε έναν χαμηλό, ακατάστατο κότσο και να δώσει βάθος στα γαλανά μάτια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments