Focus

Η Deborra-Lee Furness διασκεδάζει αρκετά με τη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια

Η Deborra-Lee Furness διασκεδάζει αρκετά με τη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: USA Today

Η Deborra-Lee Furness δίνει την απάντηση της στους επικριτές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Deborra-Lee Furness, σύζυγος του Hugh Jackman, απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο postcast “Not an Overnight Success”, η ίδια διασκέδασε για ακόμη μία φορά με την είδηση που κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια, εξηγώντας πως γιατί απλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

View this post on Instagram

A post shared by @thehughjackman

“Ο Hugh είναι γκέι δεν ξέρω για πόσα χρόνια. Εννοώ, συγγνώμη αν ήταν γκέι, θα μπορούσε να είναι απλά γκέι”, δήλωσε η Furness. Όπως πολύ σωστά υπογράμμισε, αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο στον κόσμο που ζούμε δεν θα χρειαζόταν να το κρύψει. “Δεν θα χρειαζόταν να κρύψει πια τη σεξουαλικότητά του και θα έβγαινε με τον Brad Pitt για παράδειγμα. Όχι ότι ο Brad είναι γκέι, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω”, είπε περιπαικτικά.

Δύο χρόνια νωρίτερα, η σύζυγος του ηθοποιού είχε αναφερθεί ξανά σε εκπομπή για τη σεξουαλικότητα του Jackman, κάνοντας χιούμορ και εξηγώντας πως “είναι απλά λάθος. Είναι σαν κάποιος να λέει στον Elton John πως είναι straight. Είμαι σίγουρη πως θα τον ενοχλούσε”, είχε δηλώσει το 2020.

Και παρά τα όσα ακούγονται, το ζευγάρι γιόρτασε φέτος την 26η επέτειο γάμου, με τον Jackman να αφιερώνει στη σύζυγό του τα πιο τρυφερά λόγια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αυστραλιανής σειράς “Corelli” το 1995, αποφασίζοντας 4 μήνες αργότερα να παντρευτούν. Εν τέλει ο γάμος ήρθε έναν χρόνο μετά, υιοθετώντας στη συνέχεια δύο παιδιά, τον Oscar Maximilian και την Ava Eliot.

View this post on Instagram

A post shared by @thehughjackman

Ο Jackman έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σύζυγό του και στην υπέροχη σχέση που έχουν, λέγοντας πριν από έναν χρόνο στην τηλεόραση πως “η Deb είναι το πιο φωτεινό, αισιόδοξο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν θα ήθελες ποτέ να παίξεις το παιχνίδι, ποιος είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στο δωμάτιο, η Deb θα κέρδιζε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments