Focus

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ ξαναβρίσκει τον εαυτό του

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ ξαναβρίσκει τον εαυτό του

Πηγή Φωτογραφίας: AP News

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είναι ένας Φορμαρισμένος σκόρερ με χαμόγελο.

ΗΛίβερπουλ, με γκολ των Mo Salah (2), Luis Diaz και Sadio Mane, διέλυσε με 4-0 τη θλιβερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Μ. Τρίτης και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τη βασική ανταγωνίστρια για τον τίτλο στην Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι.

Egyptian King και πάλι

Άπαντες στο Άνφιλντ ωστόσο έχουν κάθε λόγο να νιώθουν χαρούμενοι καθώς ο Mo Salah ήταν μετά από αρκετό καιρό ο εαυτός του: Φορμαρισμένος, σκόρερ, χαμογελαστός, να δίνει στο Kop τον χαρακτηριστικό yoga pose πανηγυρισμό του.

View this post on Instagram

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ πέρασε πολλά τον τελευταίο τρίμηνο, έπειτα από τις δύο διαδοχικές αποτυχίες με την εθνική του ομάδα και τις συνέπειες -εντός και εκτός χορταριού- αυτών.

Επέστρεψε με δύο γκολ, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Κάπου εδώ βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί η “αγάπη” του επιθετικού της Λίβερπουλ στην Γιουνάιτεντ, καθώς γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει 5 γκολ εναντίον της, σε μία σεζόν. Είχε προηγηθεί το χατ τρικ στο 0-5 του περασμένου Οκτωβρίου στο Old Trafford.

Η φόρμα του Salah τις πρόσφατες εβδομάδες είχε συζητηθεί έντονα από τα βρετανικά media αλλά κανείς στα αποδυτήρια των Κόκκινων δεν έχασε την πίστη του σε αυτόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments