Lifestyle

Victoria’s Secret: Για πρώτη φορά ο οίκος βάζει άνδρα στη παρέα του

Victoria’s Secret: Για πρώτη φορά ο οίκος βάζει άνδρα στη παρέα του

Πηγή Φωτογραφίας: PopBuzz

Victoria's Secret: Ο Darren Barnet σε ρόλο έκπληξη

Ο πρωταγωνιστής της νεανικής σειράς “Never Have I Ever” του Netflix, Darren Barnet, γίνεται ο πρώτος άνδρας ambassador της Victoria’s Secret, και συγκεκριμένα της σειράς “Pink” που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους και φιλοξενεί συλλογές που εστιάζουν στο “gender fluidity” και στα unisex κομμάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Barnet (@darrenbarnet)

Στην ανακοίνωσή της η Victoria’s Secret αναφέρει ότι ο Barnet θα αναλάβει την προώθηση της Pink “Gender Free” συλλογή και θα στηρίζει τις πρωτοβουλίες του brand για θέματα ψυχικής υγείας στα πλαίσια της “διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας να εστιάσει στην συμπερίληψη”. Συγκεκριμένα, η CEO της Pink, Amy Hauk, δήλωσε: “Με ενθουσιασμό και χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Darren που θεωρούμε ότι είναι ένα θετικό πρότυπο για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Καθώς εστιάζουμε στο να επεκτείνουμε τα gender-free προϊόντα μας και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σαν brand, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας όχι μόνο εκπροσωπούν το diversity των πελατών μας, αλλά επίσης τη μοναδικότητα και την αυτοπεποίθηση”.

O 30χρονος Darren Barnet έχει γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του Paxton Hall-Yoshid στη σειρά του Netflix, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία “Love Hard” της ίδιας πλατφόρμας, δίπλα στη Nina Dobrev. Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram του τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κομμάτια της Gender Free συλλογή της Pink και έγραψε για τη νέα του συνεργασία ότι είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτή καθώς συνδυάζεται και μ’ ένα καλό σκοπό. “Μακάρι να δινόταν μεγαλύτερη προσοχή σε τα θέματα ψυχικής υγείας την εποχή κι εγώ ήμουν έφηβος και ελπίζω να μπορέσει να φτάσει η φωνή μου σ’ αυτούς τους νέους που έχουν ανάγκη να ακουστούν και χρειάζονται τη στήριξή μας”.

Ο Darren Barnet είναι μία ακόμα προσθήκη που κάνει στους συνεργάτες και τα πρόσωπα που θα την εκπροσωπούν στο εξής η Victoria’s Secret, μετά το “νέο κεφάλαιο” που άνοιξε στην ιστορία της καταργώντας τους (μη συμπεριληπτικούς) “Αγγέλους” και ιδρύοντας τη VS Collective.

Πρόσφατα, η VS είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με το plus size μοντέλο και σταρ του Tik Tok Remi Bader, τον Φεβρουάριο η Emira D’Spain έγινε το πρώτο μαύρο και transgender μοντέλο που συνεργάστηκε με το brand, ενώ τον ίδιο μήνα η Sofía Jirau έγραψε ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που φωτογραφήθηκε σε καμπάνια της εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments