Lifestyle

Βασίλης Λεβέντης: Πιο αδύνατος από ποτέ στην πρώτη εμφάνιση μετά την μάχη με τον κορωνοϊό

Βασίλης Λεβέντης: Πιο αδύνατος από ποτέ στην πρώτη εμφάνιση μετά την μάχη με τον κορωνοϊό

Πηγή Φωτογραφίας: Real.gr

Βασίλης Λεβέντης: Ευδιάθετος και χαμογελαστός

Μια μεγάλη σε διάρκεια περιπέτεια με τον κορονοϊό βίωσε ο Βασίλης Λεβέντης από την οποία και κατόρθωσε να βγει νικητής, Σήμερα, με αφορμή την επερχόμενη Ανάσταση του Κυρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέλεξε να στείλει τις ευχές του για το Πάσχα μέσα από ένα σύντομο απόσπασμά.

Όπως διακρίνουμε και στο σχετικό βίντεο, ο Βασίλης Λεβέντης παρουσιάζεται στην κάμερα εμφανώς αδυνατισμένος αλλά και ευδιάθετος μεταφέροντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία, Ανάσταση ψυχική και προπαντός Σύνεση, Ειρήνη μεταξύ των λαών και των ηγετών τους και διαρκή προσπάθεια για Δημοκρατία.

«Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο που διασφαλίζει ειρήνη, αλλά το κόστος της δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της ειρήνης είναι ο ανοιχτός διάλογος και η ειλικρινής συζήτηση, όχι οι μονομερείς αποφάσεις» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης.

«Όταν πρωτοήρθε η πανδημία έλεγαν όλοι θα αρρωστήσουν, δεν το πίστευαν. Ούτε εγώ για να είμαι ειλικρινής» προσθέτει, στη συνέχεια, ο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για να συμπληρώσει πως «μας έφτασαν σε σημείο να ψάχνουμε για κάποιον που να μην έχει αρρωστήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments