Αθλητισμός

Κλοπ: «Αναλύσαμε σωστά τη Βιγιαρεάλ, δεν θα την υποτιμήσουμε»

Κλοπ: «Αναλύσαμε σωστά τη Βιγιαρεάλ, δεν θα την υποτιμήσουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Κλοπ: Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας με την Βιγιαρεάλ και την προετοιμασία που έχουν κάνει οι παίκτες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε σχετικά με το επικείμενο ματς της Λίβερπουλ με την Βιγιαρεάλ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, δήλωσε σήμερα ότι μπορεί η Γιουβέντους και η Μπάγερν να υποτίμησαν τη Βιγιαρεάλ, αλλά οι παίκτες του δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος, όταν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν αύριο, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League.

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να αποκλείσει Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου στις «νοκ άουτ» φάσεις, για να φτάσει στον πρώτη της ημιτελικό του Champions League εδώ και 16 χρόνια. «Μπορεί να δημιουργήθηκε ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Βιγιαρεάλ, όταν η Γιουβέντους ή η Μπάγερν ίσως την υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. Θέλουν να είναι μέρος του τελικού, αλλά είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς» είπε ο Γερμανός προπονητής, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από τον αυριανό αγώνα στο «Άνφιλντ».

“Είναι τρελό, ένα τεράστιο παιχνίδι”

«Είναι ξεχωριστό. Είναι τρελό, ένα τεράστιο παιχνίδι. Τόσοι προπονητές, παίκτες δουλεύουν όλη τους τη ζωή και δεν το πλησιάζουν. Πρέπει να το αγαπάμε και να το απολαμβάνουμε» πρόσθεσε. Ο Γερμανός επαίνεσε τον ομόλογό του, Ουνάι Έμερι, αποκαλώντας τον «προπονητή παγκόσμιας κλάσης», του οποίου η ομάδα είναι ικανή να αντιμετωπίζει διαφορετικές καταστάσεις παιχνιδιού.

«Έχουμε αναλύσει σωστά τη Βιγιαρεάλ. Σέβομαι τον Ουνάι και την ομάδα του. Τους παρακολούθησα. Είναι ένας προπονητής με εμμονή στις λεπτομέρειες. Διαφορετικοί τρόποι να πιέζεις και να αντιδράς σε διαφορετικά αποτελέσματα» πρόσθεσε ο Κλοπ.

Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε ημιτελικό πριν από τρία χρόνια, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και ο Κλοπ είπε ότι η υποστήριξη των φιλάθλων, η οποία βοήθησε τους «κόκκινους» να ανατρέψουν μία ήττα με σκορ 3-0 από τον πρώτο αγώνα το 2019, θα ήταν ξανά κρίσιμη.

“Εάν ένας ημιτελικός σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν εύκολος, κάτι θα ήταν πραγματικά λάθος”

«Χρειαζόμαστε παρόμοια ατμόσφαιρα και μεγάλη απόδοση. Εάν ένας ημιτελικός σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν εύκολος, κάτι θα ήταν πραγματικά λάθος. Δεν μπορώ να περιμένω» είπε. «Υπάρχουν στιγμές που θα υποφέρουμε και το ξέρω. Δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε, αλλά μπορούμε να τους κάνουμε να υποφέρουν και αυτοί».

Η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να φτάσει σε μία άνευ προηγουμένου κατάκτηση τεσσάρων τίτλων αυτή τη σεζόν, αφού έχει ήδη πανηγυρίσει το League Cup και έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο της Prmeier League, Μάντσεστερ Σίτι, πέντε παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Ξέρω πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο Κλοπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments