Διεθνή

Ρωσία: Έπληξε πάνω από 90 στόχους στην Ουκρανία

Ρωσία: Έπληξε πάνω από 90 στόχους στην Ουκρανία
Η Ρωσία έπληξε πάνω από 90 στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 500 Ουκρανούς στρατιώτες

Η Ρωσία έπληξε πάνω από 90 στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 500 Ουκρανούς στρατιώτες και καταστρέφοντας δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Παράλληλα επεσήμανε ότι έπληξε δύο εγκαταστάσεις με πυρομαχικά στην περιοχή του Χαρκόβου, στην ανατολική Ουκρανία.

Η Ρωσία προσπαθεί να περικυκλώσει ουκρανικές θέσεις στο Ντονμπάς

Η Ρωσία προσπαθεί να περικυκλώσει οχυρές θέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας σε ενημέρωσή του για την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η πόλη Κρεμίμνα έπεσε στα χέρια των ρωσικών στρατευμάτων και ότι δίνονται σφοδρές μάχες στην πόλη Ιζιούμ, καθώς προσπαθούν να προελάσουν προς τη Σλοβιάνσκ και προς την Κραματόρσκ.

«Οι ουκρανικές δυνάμεις προετοιμάζουν άμυνες στη Ζαπορίζια την ενδεχόμενη ρωσική επίθεση από τον νότο», κατά την ίδια πηγή.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters σημειώνει πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές με ανεξάρτητο τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments