Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία με την οικογένειά της ανήμερα της ονομαστικής εορτής της

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία με την οικογένειά της ανήμερα της ονομαστικής εορτής της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram -natasatheodoridou

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ταξίδι στη Δράμα για τις πασχαλινές διακοπές της έκανε η καλύτερα λαϊκή τραγουδίστρια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε την ονομαστική της εορτή την Κυριακή του Πάσχα και πέρασε την ξεχωριστή μέρα της με την αγαπημένη  οικογένειά της.

Η τραγουδίστριά δεν πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Αθήνα, αλλά ταξίδεψε στο χωρίο της, στη Δράμα, για να είναι κοντά στα συγγενικά της πρόσωπα.

Ο λόγος για τη γιαγιά, τη μητέρα, τις δυο θείες της αλλά και τη μια από τις κόρες της Ανδριάννα, με τις οποίες και φωτογραφήθηκε για να δημοσιεύσει το στιγμιότυπο στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Μετά το πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ανάρτησε τη φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η ερμηνεύτρια απάντησε στις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική της εορτή, ενώ σύστησε στους ακόλουθούς της και την οικογένειά της. Δεν παρέλειψε μάλιστα, να αναφέρει και την κόρη της, Χριστιάνα, η οποία δεν ήταν μαζί τους στο χωριό.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Ποσό ζεστές οι ευχές σας σήμερα…όσο ζεστή είναι και η ελληνική οικογένεια.. να σας συστήσω τις γυναίκες της δικής μου…η γιαγιά μου η Νίνα..η μαμά μου η Σοφία.. η θεία μου και (μαμά μου) η Κούλα η θεία μου Λίτσα η Αντριάνα μου.. μας λείπεις @kris_betta_»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments