Ελλάδα

Θάνατος Τζωρτζίνας: Πραγματογνωμοσύνη για τις ζωγραφιές ζήτησε η ανακρίτρια

Θάνατος Τζωρτζίνας: Πραγματογνωμοσύνη για τις ζωγραφιές ζήτησε η ανακρίτρια

Πηγή Φωτογραφίας: youtube

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ζήτησε να μελετηθούν και να ερμηνευτούν οι ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της 9χρονης, πριν τον θάνατό του

Εντολή για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του παιδιού, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα του, που έχει προφυλακιστεί.

Η κ. Χριστίνα Σαλάππα έδωσε εντολή σε ειδικό πραγματογνώμονα – παιδοψυχολόγο, ώστε να μελετηθούν και να ερμηνευτούν οι ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της 9χρονης πριν το κοριτσάκι φύγει από τη ζωή.

Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τις επίμαχες ζωγραφιές θα συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάλυση που έχει γίνει μέσω παιδοψυχολόγων σε μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, προέκυπταν ως στοιχεία ο φόβος και η αίσθηση του κινδύνου.

Το δέντρο-κρεμάλα, τα τρία αγγελάκια, το μαυρισμένο κεφάλι της Μίνι Μάους και τα σκούρα χρώματα που χρησιμοποιούσε για το σπίτι της η Τζωρτζίνα, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα που έχουν απασχολήσει τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments