Διεθνή

“Fake news” από Ρωσία: Η Αυστρία συνεχίζει να πληρώνει το φυσικό αέριο σε ευρώ

“Fake news” από Ρωσία: Η Αυστρία συνεχίζει να πληρώνει το φυσικό αέριο σε ευρώ
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η Αυστρία πραγματοποίησε μια αλλαγή στην πολιτική της για το φυσικό αέριο και ότι στο μέλλον θα το πληρώνει σε ρούβλια

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η Αυστρία πραγματοποίησε μια αλλαγή στην πολιτική της για το φυσικό αέριο και ότι στο μέλλον θα το πληρώνει σε ρούβλια.

Όμως ο αυστριακός Καγεκάλριος Καρλ Νεχάμερ δεν έμεινε αμέτοχος και διέψευσε τα δημοσιεύματα, τονίζοντας πως κάνει λόγο για «ρωσικά Fake News» και πως η Αυστρία συνεχίζει να πληρώνει για το φυσικό αέριο σε ευρώ, σημειώνει το exxpress.at.

«Φυσικά, η Αυστρία θα συνεχίσει να πληρώνει για τις παραδόσεις φυσικού αερίου από τη Ρωσία σε ευρώ. Τηρεί τις -από κοινού- συμφωνημένες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι τέλους», έγραψε ο Νεχάμερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η είδηση ​​ότι η Αυστρία παίρνει μια στροφή στην πολιτική φυσικού αερίου και θα πληρώσει για το ρωσικό αέριο σε ρούβλια στο μέλλον διαδόθηκε αστραπιαία στα κοινωνικά δίκτυα την Τετάρτη. Αυτή η παραπληροφόρηση προήλθε από ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων TASS.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments