Lifestyle

Ελένη Καρακάση: «Δεν πληρώθηκα καλά στις “Άγριες Μέλισσες”»

Ελένη Καρακάση: «Δεν πληρώθηκα καλά στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πηγή Φωτογραφίας: Media

Ελένη Καρακάση: Η ηθοποιός διέψευσε τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι το καστ των «Άγριων Μελισσών» παίρνει φουσκωμένες αμοιβές

Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση και αποκάλυψε πως δεν είναι όλα όπως ακούγονται. Συγκεκριμένα δημοσίευμα ανέφερε ότι το καστ από τις Άγριες Μέλισσες παίρνει φουσκωμένες αμοιβές κάτι που εκείνη διέψευσε κατηγορηματικά.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Karakasi (@elenikarakasi)

«Υπήρχαν πάρα πολλές φορές που βρέθηκα με 0 ευρώ στην τσέπη και ήμουν χρεωμένη μέχρι τον λαιμό σε πιστωτικές κάρτες. Δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε ότι στις “Άγριες Μέλισσες” είχαμε υψηλές αμοιβές. Εγώ μιλάω πάντα, για τον εαυτό μου. Έπαιρνα κάποια χρήματα την πρώτη χρονιά, τα οποία δεν ήταν και τα καλύτερα χρήματα, που έχω πάρει ποτέ. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά χαμηλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τη δεύτερη χρονιά προβολής της σειράς, οι αμοιβές ανέβηκαν

«Προς τιμήν του παραγωγού και του καναλιού, τη δεύτερη χρονιά, τα χρήματα αυτά ανέβηκαν αισθητά. Και η τρίτη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερα. Σε καμία περίπτωση, όμως, τα χρήματα αυτά δεν είναι κάτι υπερβολικό. Τα άρθρα αυτά είναι αναληθή», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments