Κόσμος

Ζαχάροβα: Να μας παίρνετε στα σοβαρά όταν λέμε για αντίποινα

Ζαχάροβα: Να μας παίρνετε στα σοβαρά όταν λέμε για αντίποινα

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Ζαχάροβα: Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Δύσης.

Η Μαρία Ζαχάροβα διατύπωσε νέες απειλές κατά της Δύσης. Σύμφωνα με τη εκπρόσωπο του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας, η Δύση καλεί ανοιχτά την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία. Η ίδια κάλεσε τη Δύση να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι πλήγματα στο ρωσικό έδαφος θα οδηγήσουν σε αντίποινα από τη Μόσχα.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου υποστήριξε ότι τα πρόσφατα περιστατικά στην αυτόκλητη φιλορωσική Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας, στην Μολδαβία, είναι μια απόπειρα να παρασυρθεί η περιοχή αυτή στην ευρύτερη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η θέση της είναι η εκτίμηση της Μόσχας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τι ανέφερε για την Υπερδνειστερία

Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι η ένταση στην Υπερδνειστερία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, κλιμακώνεται έπειτα από τις καταγγελίες των τοπικών αρχών ότι η περιοχή έχει δεχτεί επιθέσεις.

Η Ρωσία ανέφερε χθες μια σειρά εκρήξεων στα νότια της χώρας και μια φωτιά σε αποθήκη με πυρομαχικά κοντά στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, επιθέσεις που κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος χαρακτήρισε ως ανταπόδοση και «κάρμα» για την εισβολή της Μόσχας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments