Ελλάδα

Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι 8 λέξεις για τη μαμά της που προκαλούν ανατριχίλα

Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι 8 λέξεις για τη μαμά της που προκαλούν ανατριχίλα
Οι ζωγραφιές του αδικοχαμένου παιδιού βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των πραγματογνωμόνων με εντολή της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό»: Αυτές είναι οι 8 λέξεις που έχει γράψει η Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο ανακρίτριας και πραγματογνωμόνων.

Ήδη η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα – που χειρίζεται την υπόθεση – είχε διατάξει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, η οποία  θα πρέπει να ερμηνεύσει όσα απεικονίζονται σε αυτές από το 9χρονο κορίτσι, λίγο πριν τον θάνατό της.

Η σημερινή αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του Αlpha, όπου αναλύθηκε και το περιεχόμενο της ζωγραφιάς του κοριτσιού, για τον θάνατο του οποίου έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα του.

Οι μουτζουρωμένες μορφές

Η ζωγραφιά φέρεται να έχει τέσσερα πλαίσια και δύο κυκλάκια που παραπέμπουν σε καρδούλες. Η Τζωρτζίνα, στα πλαίσια φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες… σαν να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα.

Τα άλλα δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σαν φωτοστέφανο. Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», ανέφερε η Χριστίνα Μπογιατζή, μιλώντας στην εκπομπή.

Σε ότι αφορά τη λέξη «ουρλιαχτό», η παιδοψυχολόγος σχολίασε, άλλωστε, πως είναι «πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό».

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments