Focus

Η Hailey Bieber μιλάει για το μίνι εγκεφαλικό που πέρασε – «Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου»

Η Hailey Bieber μιλάει για το μίνι εγκεφαλικό που πέρασε – «Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly

Hailey Bieber: Το 25χρονο μοντέλο μοιράστηκε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα

Η σοκαριστική είδηση ​​ότι η Hailey Bieber είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με «συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο – βγήκε από το νοσοκομείο λίγο αργότερα και έκανε μια σύντομη δήλωση τότε για τον «μικρό θρόμβο αίματος» που είχε υποστεί στον εγκέφαλό της. Πρόσθεσε ότι αναρρώνει καλά και είναι ευγνώμων στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που την είχαν φροντίσει.

Τώρα, το 25χρονο μοντέλο μοιράστηκε τι πραγματικά συνέβη, σε ένα ειλικρινές βίντεο διάρκειας 12 λεπτών που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Τετάρτη

«Φτιάχνω αυτό το βίντεο γιατί ήθελα να πω την ιστορία, με τα δικά μου λόγια, για το πού ήμουν στον τομέα της υγείας τον τελευταίο μήνα», λέει, με λαμπερό δέρμα και νέον μανικιούρ.

«Είχα ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό στις 10 Μαρτίου»

Ενώ συνομιλούσε με τον σύζυγό της, Τζάστιν, στο πρωινό, η Bieber ξαφνικά «ένιωσε μια περίεργη αίσθηση» που ξεκινούσε από τους ώμους της μέχρι τα δάχτυλά της, κάτι που τους έκανε να μουδιάζει. Όταν ο Τζάστιν τη ρώτησε αν ήταν καλά, εκείνη πάλεψε να σχηματίσει λέξεις για να απαντήσει και η δεξιά πλευρά του προσώπου της άρχισε να γέρνει. «Νόμιζα ότι έπαθα ένα πλήρες εγκεφαλικό», λέει. Και ο Τζάστιν το ίδιο.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, η Bieber υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων – αλλά μέχρι αυτό το σημείο τα συμπτώματά της είχαν υποχωρήσει. Αργότερα έμαθε ότι είχε υποστεί έναν μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της – που ονομάζεται TIA, ή προσωρινή απόφραξη της ροής του αίματος στον εγκέφαλο – αλλιώς γνωστό ως μίνι εγκεφαλικό. «Ήταν σίγουρα η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου – υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που περνούσαν από το μυαλό μου», παραδέχεται.

«Το σώμα μου μπόρεσε να το ξεπεράσει αρκετά γρήγορα και δεν είχα άλλα προβλήματα για την υπόλοιπη ημέρα. Ένιωσα ευγνωμοσύνη που δεν ήταν χειρότερα».

Η ιατρική της ομάδα αρχικά έβαλε τον θρόμβο αίματος σε μια «τέλεια καταιγίδα» περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης κρίσης Covid, μιας μεγάλης πτήσης από και προς το Παρίσι και τελικά μια αλλαγή στον έλεγχο των γεννήσεων. «Μόλις είχα ξεκινήσει ένα αντισυλληπτικό χάπι που δεν έπρεπε να παίρνω γιατί ούτως ή άλλως υποφέρω από ημικρανίες – και δεν μίλησα με τον γιατρό μου γι’ αυτό. Φροντίστε λοιπόν να πείτε τα δικά σας, κυρίες».

«Πήγε πολύ ομαλά, αναρρώνω πολύ καλά, νιώθω υπέροχα», λέει στο βίντεο.

Η Bieber αποκάλυψε επίσης πώς η εμπειρία αυτή προκάλεσε μια κατανοητή έξαρση στο άγχος της, συμπτώματα της οποίας την έκαναν να ανησυχεί ότι έπαθε άλλο εγκεφαλικό. «Το άγχος μου με έκανε να νιώθω αστεία», λέει. «[Θα] έκανε τα χέρια και τα δάχτυλά μου να αισθάνονται κάπως τσούξιμο».

Η Bieber ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι όταν πρόκειται για υγεία –ψυχική ή σωματική– είναι καλό να μιλάμε ανοιχτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments