Focus

Megan Fox: Ο 9χρονος γιο της θέλει να ντύνεται με φορέματα από μωρό

Megan Fox: Ο 9χρονος γιο της θέλει να ντύνεται με φορέματα από μωρό

Πηγή Φωτογραφίας: Harper's Bazaar

Megan Fox: Υποστηρίζει τις επιλογές του Noah, αλλά αναγνωρίζει ότι δύσκολα θα τις αποδεχτεί η κοινωνία.

Η Megan Fox έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο 9χρονος γιος της Noah προτιμάει να ντύνεται με φορέματα. Σε νέα συνέντευξή της στο βρετανικό «Glamour» η 35χρονη ηθοποιός είπε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ενθαρρύνει τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, τους Journey River, 5 ετών, Bodhi Ransom, 8 ετών, και Noah Shannon, 9 ετών, να αποδεχτούν τη ταυτότητα φύλου με την οποία αισθάνονται άνετα.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Όπως είπε, τα παιδιά της πηγαίνουν σε ένα σχολείο όπου δεν έχουν τόση επαφή με το Ίντερνετ όση τα συνομήλικά τους, οπότε «γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά όχι πολλά πράγματα γι’ αυτό. Το ήξερα, από τότε που ήταν πολύ μικρά, ότι ήθελα να τα προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα, κυρίως περιορίζοντας την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και διατηρούμε την αθωότητά τους με πολλούς τρόπους, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να τα προστατεύω για πάντα. Μάλιστα το ένα παιδί μου ήδη υποφέρει».

«Το ήξερα, από τότε που ήταν πολύ μικρά, ότι ήθελα να τα προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα, κυρίως περιορίζοντας την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο»

Αναφερόμενη στο Noah, πρόσθεσε: «Ανησυχώ πολύ γι’ αυτόν, εύχομαι μόνο η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που είναι θαρραλέος και το ξέρω ότι έχει επιλέξει αυτή τη διαδρομή για κάποιο λόγο, παραμένει δύσκολο για μια μαμά».

Ο γιος της φοράει φορέματα από τότε που ήταν δύο ετών, όπως έχει πει η ηθοποιός. Μετά από αυτό εκείνη άρχισε να αγοράζει βιβλία σχετικά με αυτά τα θέματα. «Κάποια έχουν γραφτεί από διεμφυλικά παιδιά. Μερικά εξηγούν ότι μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φορέματα. Μπορείς να εκφραστείς μέσα από τα ρούχα σου με όποιον τρόπο θέλεις. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει απαραίτητα με τη σεξουαλικότητά σου».

Όπως πρόσθεσε: «Έτσι, από τότε που τα παιδιά μου ήταν μικρά, ενσωμάτωσα αυτά τα πράγματα στην καθημερινότητά τους για να μη νιώθει κανένας παράξενος ή διαφορετικός. Δεν μπορώ να ελέγξω το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω ό,τι έχουν μάθει να κάνουν οι συμμαθητές τους. Και γι’ αυτό δεν έχω βάλει και τα παιδιά μου στο Instagram ή στα social media.

«Ο Noah είναι απίστευτος πιανίστας. Μπορεί να μάθει ένα κονσέρτο του Μότσαρτ μέσα σε μία ώρα»

»Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Ο Noah είναι απίστευτος πιανίστας. Μπορεί να μάθει ένα κονσέρτο του Μότσαρτ μέσα σε μία ώρα. Αυτό θέλω να το δει ο κόσμος, από την άλλη όμως δεν θέλω να έχει πρόσβαση στην ευγενική ψυχή του και να λέει όλα όσα ξέρουμε ότι θα πει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments