Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: «Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»

Οικονόμου για Τσίπρα: «Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Οικονόμου για Τσίπρα: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψη του στην ΡΑΕ.

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρας, μετά την επίσκεψη του στη ΡΑΕ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την επίσκεψη του στην ΡΑΕ, απέδωσε την αποκλειστική ευθύνη των “φουσκωμένων” λογαριασμών στην Κυβέρνηση.

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»: ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα την ΡΑΕ και, υπό την πίεση των γεγονότων και των στοιχείων που του παρουσιάστηκαν, πήρε κατ’ ουσία πίσω τους ανυπόστατους υπολογισμούς που έκαναν στην Κουμουνδούρου, τους οποίους επαναλάμβαναν διαρκώς ο ίδιος και τα στελέχη του, για υπερκέρδη πάνω από 1,5 δισ. των εταιρειών ενέργειας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε σήμερα τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και είχε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

“Με διαρκή ψέματα, ασυναρτησίες, προχειρότητα και ερασιτεχνισμό δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα”

Επίσης, δεν μπόρεσε έστω να ψελλίσει κάτι για το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μετά την κρατική παρέμβαση στήριξης η τιμή λιανικής του ρεύματος στην Ελλάδα είναι φθηνότερη από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες ο κ. Τσίπρας μέχρι πρότινος επικαλούνταν ως πρότυπο» είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Και συνέχισε: «Με διαρκή ψέματα, ασυναρτησίες, προχειρότητα και ερασιτεχνισμό δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι πολίτες το ξέρουν καλά και από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα στην αντιπολίτευση και από την κυβερνητική θητεία του.

Η Κυβέρνηση αφουγκράζεται διαρκώς τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών. Και στέκεται δίπλα τους. Γι’ αυτό, παράλληλα με τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, συνεχίζει την προσπάθεια περαιτέρω ελάφρυνσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης ενέργειας και σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες δραστικότερες παρεμβάσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments