Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς άλλαξε μετά από 10 εφιαλτικά χειρουργεία – Σκληρές εικόνες

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς άλλαξε μετά από 10 εφιαλτικά χειρουργεία – Σκληρές εικόνες
Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές, καθώς τα εγκαύματά της είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα - Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε δέκα χειρουργεία και αναμένονται κι άλλα

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της χωρίς τη μάσκα συγκλόνισε για μία ακόμα φορά το πανελλήνιο που θαύμασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για το θάρρος και το κουράγιο της να διεκδικήσει τη ζωή της από το μηδέν μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια.

Η Ιωάννα που είδε τη ζωή της να αλλάζει βίαια από τη μία μέρα στην άλλη, έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην  εκπομπή του Alpha “Πρωταγωνιστές”, περιγράφοντας τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση και τα σοβαρά εγκαύματα που της προκάλεσε η επίθεση με το καυστικό υγρό σε πρόσωπο και σώμα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την αρχική άρνησή της να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη, ενώ η κάμερα της εκπομπής την ακολούθησε στα χειρουργεία της, καταγράφοντας τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.

Η Ιωάννα βρέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Καλλιθέα, στο σημείο έξω από τη δουλειά της, όπου της έριξε το βιτριόλι η Έφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020.

“Αυτό που έχει συμβεί με την Ιωάννα και που βλέπετε εσείς, εμείς και η ίδια το έχουμε ξαναζήσει εννέα φορές. Εννέα μεγάλα χειρουργεία και αυτή είναι η δέκατη. Και οι προηγούμενες φορές, ειδικά οι πρώτες, ήταν και πολύ πιο βαριές με την έννοια ότι δεν ήταν ένα χειρουργείο εν ψυχρώ και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό” είπε η Μαρία Καλφώνου, διευθύντρια Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έξω από την αίθουσα του χειρουργείου όπου η Ιωάννα ετοιμαζόταν για άλλη μία δοκιμασία.

Οι εικόνες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι ιδιαίτερα σοκαριστικές και σκληρές, καθώς τα τραύματα που υπέστη η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα. Χρειάστηκαν έως τώρα δέκα χειρουργεία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments