Ελλάδα

Παλιοσπύρου: “Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μυρωδιά που έχει το προϊόν” [vid]

Παλιοσπύρου: “Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μυρωδιά που έχει το προϊόν” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Glomex

Παλιοσπύρου: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε τους πάντες με την εξιστόρηση των γεγονότων που έζησε, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε τους πάντες με την εξιστόρηση των γεγονότων που έζησε, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι, αλλά και όλα όσα έγιναν πριν πάει στο νοσοκομείο.

Έχοντας περάσει περίπου δύο χρόνια από το τραγικό περιστατικό, ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές”, όπου επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι έψαχνε να βρει τον τρόπο να γλιτώσει.

«Άκουσα ένα θόρυβο αλλά αμυδρά νόμιζα ότι ήταν από έξω. Εγώ περίμενα το ασανσέρ. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μυρωδιά που έχει το προϊόν. Κάψιμο και πόνοι αφόρητοι. Βγήκα έξω κι είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου. Ήταν όλα θολά και δεν την είδα που βγήκε. Δεν κοίταξα καθόλου που βγήκα στο δρόμο και φώναξα βοήθεια» δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Στο φαρμακείο πήγα τρομαγμένη, φώναξα κι ούρλιαζα. Καίγομαι, πονάω και φώναζα Θεέ μου σώσε με. Από τα ουρλιαχτά μου τρόμαξαν κι άρχισαν να κινητοποιούνται. Ένιωθα να καίγομαι σαν να έχω πάρει φωτιά κι έβλεπα τα μαλλιά μου στο νιπτήρα. Έριξα νερό στο πρόσωπό μου κι από ότι μου είπαν οι γιατροί ήταν σωτήριο για το μάτι μου….

Παλιοσπύρου:

Ήξερα ότι είναι σίγουρα καυστικό όταν έφτασα στο νοσοκομείο…. Μετά από καιρό πέρασα από το δρόμο εδώ κι ένιωσα ταχυκαρδία. Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της αλλά θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Αν είχα ανοιχτό το στόμα μου, μπορεί να μου έκαιγε τον οισοφάγο μου» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη της κοπέλας χωρίς τη μάσκα.

Η πρώτη φωτογραφία της χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και ανεβαίνει από εκείνη την ημέρα τον δικό της Γολγοθά, με δύναμη και αξιοπρέπεια, δίνοντας μαθήματα ζωής, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα σημάδια που άφησε το θανατηφόρο οξύ στο πρόσωπό της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δεν φορά τη μάσκα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments