Ελλάδα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Βρέθηκε περίεργη ουσία στη Μαλένα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Βρέθηκε περίεργη ουσία στη Μαλένα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, στο κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας

Ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται να έχει πολλά επεισόδιά ακόμα, μιας και οι συνεχείς έρευνες που γίνοντας από τις εξετάσεις τους, δείχνουν ευρήματα που είναι αρκετά περίεργα.

Έτσι, στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, στο κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας, που δεν ήταν στα χορηγούμενα φάρμακα του μικρού κοριτσιού.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ιατροδικαστές που είχαν αναλάβει την υπόθεση αρχικά ανέφεραν ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Real News, στις έρευνες που έγιναν εκ νέου στα «πλακίδια» με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, βρέθηκε χημική ουσία, η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν γίνει μετά τον θάνατο του παιδιού.

Αυτό σημαίνει πως η ουσία αυτή δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που έπαιρνε το κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

Θάνατος Τζωρζίνας: Οι λέξεις που αναφέρονται στη ζωγραφιά εξετάζοντας από ανακρήτρια

Οι ζωγραφιές του αδικοχαμένου παιδιού βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των πραγματογνωμόνων με εντολή της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό»: Αυτές είναι οι 8 λέξεις που έχει γράψει η Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο ανακρίτριας και πραγματογνωμόνων. Θάνατος Τζωρτζίνας: Οι 8 λέξεις για τη μαμά της που προκαλούν ανατριχίλα

Ήδη η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα – που χειρίζεται την υπόθεση – είχε διατάξει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, η οποία  θα πρέπει να ερμηνεύσει όσα απεικονίζονται σε αυτές από το 9χρονο κορίτσι, λίγο πριν τον θάνατό της.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του Αlpha, όπου αναλύθηκε και το περιεχόμενο της ζωγραφιάς του κοριτσιού, για τον θάνατο του οποίου έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα του.

Τεστ πατρότητας από τον Μάνο Δασκαλάκη

Σε τεστ πατρότητας, προκειμένου να δει αν είναι ο βιολογικός πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, είναι έτοιμος να υποβληθεί ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το STAR.

Αυτό έγινε γνωστό, όταν έγινε κουβέντα για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments