Lifestyle

Amber Heard: Απάντησε πως δεν έχει δωρίσει τα χρήματα που πήρε από τον Johnny Depp λόγω οικονομικών δυσκολιών

Amber Heard: Απάντησε πως δεν έχει δωρίσει τα χρήματα που πήρε από τον Johnny Depp λόγω οικονομικών δυσκολιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου - Entertainment Weekly

Amber Heard: Η ηθοποιός είχε υποσχεθεί να δώσει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς τα χρήματα που πήρε από το διαζύγιο.

Η Amber Heard είχε ανακοινώσει το 2016 ότι θα δωρίσει τα 7 εκατομμύρια που πήρε από το διαζύγιό της με τον Johnny Depp σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, στο ACLU και το Children’s Hospital του Λος Άντζελες. Με αφορμή τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση του Depp, αποκαλύφτηκε ότι η σταρ δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα αυτά γιατί, όπως απάντησε αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η ηθοποιός δεν έχει δώσει τα 3.5 εκατομμύρια στο ACLU αλλά μόνα τα 1.3 εκατομμύρια, με τον διευθυντή του οργανισμού να δηλώνει ότι οι πληρωμές σταμάτησαν εντελώς το 2018 όταν ενημερώθηκε ότι η ηθοποιός έχει οικονομικές δυσκολίες. Μάλιστα, ο οργανισμός παρά το γεγονός αυτό βοήθησε την Heard να συντάξει το άρθρο της στην Washington Post όπου κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η μήνυση του Depp.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας ‘The Rum Diary’ και είχε παντρευτεί το 2015. Τελικά οι δύο σταρ χώρισαν το 2016 με την Heard να ζητά περιοριστικά μέτρα εναντίον του Depp για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί και τότε τις κατηγορίες και τελικά το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο με εξωδικαστικό διακανονισμό τον Αύγουστο του 2016.

Σε κοινή τους ανακοίνωση είχαν αναφέρει τότε:

“Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και κάποιες φορές εκρηκτική αλλά πάντα ήταν δεμένη με αγάπη. Κανένας από τους δύο δεν έκανε ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρχε ποτέ καμία έντονη σωματική ή συναισθηματική βλάβη. Η Amber εύχεται τα καλύτερα για τον Johnny στο μέλλον. Η Amber θα δωρίσει τα έσοδα από το διαζύγιο σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments