Ελλάδα

Έγκλημα στην Πάτρα: Τότε θα βγει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Έγκλημα στην Πάτρα: Τότε θα βγει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Έγκλημα στην Πάτρα: Πλησιάζουν οι μέρες που θα ολοκληρωθεί το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, μιας και το τέλος Μαΐου αναμένεται να γίνουν γνωστός ο τρόπος που "έφυγαν"

Πλησιάζουν οι μέρες που θα ολοκληρωθεί το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, μιας και το τέλος Μαΐου αναμένεται να γίνουν γνωστός ο τρόπος που “έφυγαν” τα μικρά κοριτσάκια. Μάλιστα οι ομοιότητες που υπέχουν είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA δεν θα γίνει τελικά εκταφή των δύο παιδιών. Στο μεταξύ, ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης είναι αποφασισμένος να υποβάλλει αίτημα για τεστ πατρότητας σε Ίριδα και Μαλένα ώστε να αποδειχτεί εάν είναι δικά του παιδιά. Δια του δικηγόρου της η Ρούλα Πισπιρίγκου προαναγγέλλει προσβεβλημένη πως μετά το τεστ θα του υποβάλλει μήνυση. Έγκλημα στην Πάτρα:

Η 6 μηνών Ίριδα υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, το Μάρτιο του 2021. Η Πισπιρίγκου και η αδελφή της κάλεσαν το ΕΚΑΒ, χωρίς να τηρηθεί στη συνέχεια το πρωτόκολλο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

«Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία» δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Μετά το θάνατο της Ίριδας ήταν όλοι υποψιασμένοι και ο εισαγγελέας ο κ. Μπισμπίκης και ο ιατροδικαστής ωστόσο δυστυχώς φτιάσαμε μέχρι ενός σημείου» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Δεν θα γίνει εκταφή Μαλένας – Ίριδας

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης, όπου θα παίξει καίριο λόγο είναι πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών, μια και οι διαλευκανθεί εάν ο θάνατος των μικρών παιδιών έγιναν με φυσικό τρόπο ή οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι δυο ιατροδικαστές εξετάζουν τα πάντα από την αρχή, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να να γίνει εκταφή των δυο κοριτσιών.

«Όταν μια σορός έρχεται στο τραπέζι του ιατροδικαστή μιλάει και λέει τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments