Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Γιάννης Οικονόμου: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Σε μια σειρά θεμάτων όπως τα ενεργειακά, τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού LNG στην Αλεξανδρούπολη και άλλα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Για τα εγκαίνια στην μονάδα FSRU στην Αλεξανδρούπολη ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι η Ελλάδα γρήγορα θα μετατραπεί σε στρατηγικό κόμβο. Ένα ακόμα στρατηγικό σημείο για LNG στην Ελλάδα.

Για τις πληρωμές φυσικού αερίου

Το επόμενο διάστημα οι πληρωμές για το ρωσικό φυσικό αέριο θα γίνουν με τρόπο τέτοιο ώστε και να μην παραβιαστούν οι κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη Ρωσία και να μην τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η ασφάλεια του εφοδιασμού της χώρας μας με φυσικό αέριο.

Για τα μέτρα στήριξης ενέργειας

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε ένα νέο πλαίσιο στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων που θα απαντά στο πρόβλημα της ακρίβειας στις τιμές ενέργειας. Το ελληνικό δημόσιο κατέχει σήμερα στη ΔΕΗ το 34%. Η περιουσία του ελληνικού λαού με αυτό ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο από 150 ευρώ το 2019. Αν η ενεργειακή κρίση μας έβρισκε με τη ΔΕΗ του 2019 οι συνέπειες για τους καταναλωτές θα ήταν χειρότερες.

Ψέμματα ότι οι Έλληνες πληρώνουν το ρεύμα πιο ακριβά το ρεύμα από τους άλλους Ευρωπαίους. Με την παρέμβαση που σχεδιάζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει πολύ ουσιαστική στήριξη στις καταναλώσεις οριζόντια και με ευρύ χρονικό ορίζοντα.

Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

Ασύστολα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ. Για εμάς αντίπαλος είναι οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια που αντιμετωπίσουν τα νοικοκυριά. Τα νέα μέτρα θα αποφέρουν δραστική μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Θα είναι οριζόντια, θα αφορούν σε όλους. Μέτρα πυροπροστασίας: Αύξηση της επιτήρησης από αέρος. Ο αριθμός των εναέριων μέσων θα είναι αυξημένος. Εναέρια μέσα στοχευμένα προσαρμοσμένα στις μορφολογικές ανάγκες της χώρας μας. Η επιτήρηση από το έδαφος ενισχύεται επίσης.

Τα όσα περιγράφονται στα ΝΕΑ είναι συγκλονιστικά. Διαπιστώνουμε πράγματα που αναδεικνύουν την προσπάθεια χειραγώγησης που έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ. Απαράδεκτες συμπεριφορές για μια δημοκρατία. Δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Δείτε την ενημέρωση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments