Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίει» το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίει» το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Δεν αποκλείεται η 33χρονη να προμηθεύτηκε τη φονική κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας μέσα από το νοσοκομείο

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη που της χορηγήθηκε,και για την οποίο κατηγορείται κι έχει προφυλακιστεί η μητέρα της.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΜEGA, o αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών, που αναμένεται εντός των ημερών, καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι αυτό θα είναι το πόρισμα μετά την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπουζιάνης, ο οποίος είχε αναλάβει την εξέταση συνολικά για την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι μπορεί να δόθηκε στη φάση της ανάνηψης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με στοιχεία, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο η 33χρονη να προμηθεύτηκε τη φονική ουσία μέσα από το νοσοκομείο. Σημειώνεται πως η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνείται εξαρχής ότι προέβη η ίδια στη χορήγηση της κεταμίνης, πετώντας το μπαλάκι στους γιατρούς.

Η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού είναι καθαρά φαρμακευτική και δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο ή στη “μαύρη” αγορά

Δείτε το ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments