Πολιτική

Κώστας Κατσαφάδος στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει κόμμα προοδευτικό, πατριωτικό, λαϊκό

Κώστας Κατσαφάδος στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει κόμμα προοδευτικό, πατριωτικό, λαϊκό
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε στο pagenews.gr ότι το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας διεξάγεται σε μια κρίσιμη και κομβική περίοδο για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για ολόκληρο τον κόσμο

Δήλωση για την έναρξη του 14ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας έκανε στο pagenews.gr ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Ολόκληρη η δήλωση

Στο 14ο Συνέδριό μας θα επιβεβαιώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει ένα κόμμα προοδευτικό, πατριωτικό, και λαϊκό. Ένα κόμμα που και θέλει και μπορεί να πηγαίνει τον τόπο μπροστά, με σχέδιο και όραμα. Το ανοιχτό κόμμα στην κοινωνία είναι το διαρκές στοίχημα που έχουμε κερδίσει και φιλοδοξούμε να το πάμε ακόμη πιο μπροστά στη νέα ψηφιακή εποχή.

Είναι αλήθεια ότι το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας διεξάγεται σε μια κρίσιμη και κομβική περίοδο για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για ολόκληρο τον κόσμο. Στο Συνέδριό μας διαμορφώνουμε τις θέσεις μας απέναντι σε αυτά τα σύγχρονα προβλήματα και αναζητούμε ρεαλιστικές λύσεις έχοντας ως προτεραιότητα να είμαστε κοντά, δίπλα στον κάθε πολίτη. Με πίστη στις δυνάμεις μας, εμπιστοσύνη στον αρχηγό μας , στη βάση της παράταξής μας. Στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, που ξέρουν την αλήθεια.

*Ο Κώστας Κατσαφάδος είναι υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ξεκινά το 14ο συνέδριο

Ξεκινά σήμερα το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου έχει προγραμματιστεί για τις 19:45. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ πριν την ομιλία του πρωθυπουργού θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Το Σάββατο, 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του γενικού διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκου, και του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μπούγα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα απευθύνουν εκπρόσωποι κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments