Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη

Παύλος Μαρινάκης στο pagenews.gr: Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη
Ο Παύλος Μαρινάκης Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου ότι το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να αναδείξει το Κυβερνητικό έργο αλλά και να τονίσει πως απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης και του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στήριξη των Ελλήνων και η ανάπτυξη του τόπου.

Μήνυμα ενόψει του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που ξεκινά σήμερα στην Metropolitan Expo έστειλε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης.

Η δήλωση του κ. Παύλου Μαρινάκη

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι κάθε στιγμή βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες κατάφερε να στηρίξει τη χώρα και τους πολίτες με εμβληματικές μεταρρυθμίσεις, με σπουδαία έργα υποδομής, με μέτρα στήριξης για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, με την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της αμυντικής θωράκισης της χώρας.

Το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να αναδείξει το Κυβερνητικό έργο αλλά και να τονίσει πως απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης και του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στήριξη των Ελλήνων και η ανάπτυξη του τόπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments