Ελλάδα

Τσούνης: Στα χέρια του ο επίσημος λογαριασμός στo Twitter του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Τσούνης: Στα χέρια του ο επίσημος λογαριασμός στo Twitter του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, LiFO

Τσούνης: Οι επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Τζορτζ Τσούνη (George J. Tsunis).

Οι επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Τζορτζ Τσούνη (George J. Tsunis). «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρέσβη στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του» αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό στο Twitter τού νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Πριν παραδώσει τον λογαριασμό, ο απερχόμενος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ έγραψε στο Twitter, παραθέτοντας μια φωτογραφία με ένα καραβάκι να πλέει στα γαλάζια νερά: «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα εννιαετές εγχείρημα διπλωματίας μέσω του λογαριασμού της πρεσβείας στο Twitter, καθώς η πρεσβεία παραδίδει τον λογαριασμό της πρεσβείας στον διάδοχό μου Τζορτζ Τσούνη. Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο νέο μου προσωπικό λογαριασμό @geoffpyatt. Ευχαριστώ όλους όσοι παρακολούθησαν και με έμαθαν εδώ (στο Twitter), ενώ γραφόταν τόση πολύ ιστορία».

Τζορτζ Τσούνης: Η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε τον διορισμό του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Γερουσίας ο διορισμός του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τζέφρι Πάιατ.

Το προφίλ του Τζορτζ Τσούνη

Ο κ. Τσούνης είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που έχει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς είναι ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του ξενοδοχειακού ομίλου Chartwell Hotels. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ισχυρή παρουσία σε όλες τις βορειοανατολικές πολιτείες και συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα του χώρου όπως η «Hilton», «Marriott» και «Intercontinental».

Τζορτζ Τσούνης: Διασυνδέσεις με τον Επιχειρηματικό και Πολιτικό Κόσμο των ΗΠΑ

Το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, είχε εξεταστεί η πιθανότητα της τοποθέτησης του στη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στη Νορβηγία, μιας προσπάθειας, όμως, που τελικά δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο κ. Τσούνης είχε την ευκαιρία να αναλάβει μια σειρά ρόλων στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες που εκτιμάται ότι θα ισχυροποιήσουν τη νέα του υποψηφιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments