Focus

Dave Chappelle: Δέχτηκε πάνω στη σκηνή του θεάτρου επίθεση με μαχαίρι

Dave Chappelle: Δέχτηκε πάνω στη σκηνή του θεάτρου επίθεση με μαχαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News

Dave Chappelle:Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με τη στιγμή της επίθεσης.

Ο διάσημος κωμικός, Dave Chappelle, δέχτηκε επίθεση με όπλo ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ του Netflix στο Λος Άντζελες. Ο κωμικός λίγο πριν τελειώσει το stand up του δέχθηκε επίθεση από έναν άντρα που κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο που είχε ενσωματωμένο ένα μαχαίρι, στιγμιότυπο που καταγράφηκε σε βίντεο και κυκλοφόρησε στα social media.

Το κίνητρο του δράστη δεν έχει επιβεβαιωθεί

Σύμφωνα με την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, πρόκειται για τον 23χρονο Isaiah Lee που πλέον κατηγορείται για επίθεση με όπλο. Ο Chappelle δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, ενώ το κίνητρο του δράστη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο κωμικός, ανέβηκε στη σκηνή μετά το περιστατικό λέγοντας στους θεατές ότι ο δράστης ήταν “ένας trans” αναφερόμενος στα ομοφοβικά αστεία που είχε κάνει στο show του ‘The Closer’ που προβλήθηκε στο Netflix το 2021.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή μαζί του και ο Chris Rock, ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό με το χαστούκι από τον Will Smith στα Όσκαρ είπε “Αυτός ήταν ο Will Smith;”, ενώ και ο Jamie Foxx του είπε βγαίνοντας στη σκηνή: “Κάθε φορά που έχεις ένα πρόβλημα, ο Jamie Foxx θα εμφανίζεται φορώντας ένα καπέλο σερίφη”.

View this post on Instagram

A post shared by Raptv ✪ (@4evaztg)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments