Nέα της αγοράς

Ελλάκτωρ: Την προαιρετική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών ανακοίνωσε η Reggeborgh

Ελλάκτωρ: Την προαιρετική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών ανακοίνωσε η Reggeborgh

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελλάκτωρ: Παράλληλα, αναφέρει ότι έχει συνάψει συμφωνία-πλαίσιο με την Motor Oil (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. («Motor Oil»), η οποία κατέχει το 29,87% των Μετοχών.

Την προαιρετική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών της Ελλάκτωρ ανακοίνωσε η Reggeborgh. Παράλληλα, αναφέρει ότι έχει συνάψει συμφωνία-πλαίσιο με την Motor Oil (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. («Motor Oil»), η οποία κατέχει το 29,87% των Μετοχών.

Στόχος της συμφωνίας-πλαισίου είναι να διασφαλισθεί ότι η Εταιρεία θα πωλήσει και θα μεταβιβάσει το 75% επί του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας που αποτελούν τον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειάς της στη Motor Oil ή σε θυγατρική της.

Η συμφωνία-πλαίσιο παρέχει στη Reggeborgh ένα τριετές δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (call option) να αποκτήσει από τη Motor Oil 52.000.000 Μετοχές με ημερομηνία εκκίνησης την 6η Μαΐου 2022. Η περίοδος άσκησης αυτού του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς είναι 36 μήνες, εκκινεί στις 6 Μαΐου 2022 και λήγει στις 6 Μαΐου 2025. Επίσης, η συμφωνία πλαίσιο περιλαμβάνει ένα τριετές δικαίωμα προαίρεσης πώλησης (put option) της Motor Oil να πωλήσει στη Reggeborgh Invest B.V. 52.000.000 Μετοχές. Η περίοδος άσκησης αυτού του δικαιώματος προαίρεσης πώλησης εκκινεί στις 6 Μαΐου 2024 και λήγει στις 6 Μαΐου 2025.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments