Ελλάδα

Σέρρες: Χειροπέδες σε άνδρα που με τη μέθοδο της αναρρίχησης λήστεψε έξι διαμερίσματα

Σέρρες: Χειροπέδες σε άνδρα που με τη μέθοδο της αναρρίχησης λήστεψε έξι διαμερίσματα
ΕΛΑΣ: Την εξιχνίαση έξι κλοπών από οικίες στις Σέρρες, «πέτυχαν» αστυνομικοί, που με τη μέθοδο της αναρρίχησης σε μπαλκόνια παραβίασε τα διαμερίσματα και τα λήστεψε

Την εξιχνίαση έξι περιπτώσεων κλοπών από οικίες στις Σέρρες, «πέτυχαν» αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας της περιοχής, ταυτοποιώντας άνδρα, που όπως διαπιστώθηκε, με τη μέθοδο της αναρρίχησης σε μπαλκόνια παραβίασε τα διαμερίσματα και τα λήστεψε.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ημεδαπός που συνελήφθη, ενεργώντας κυρίως βραδινές ώρες, αναρριχούταν σε μπαλκόνια οικιών των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και παραβίαζε διαμερίσματα, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.

Σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας επισημαίνεται ότι το χρονικό διάστημα 16-24 Ιανουαρίου 2022, ο συλληφθείς αφαίρεσε από τις έξι οικίες στις οποίες εισήλθε από το μπαλκόνι, χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.880 ευρώ.

Εξακριβώθηκε επίσης, ότι κατά την παράνομη δράση του χρησιμοποιούσε μισθωμένο όχημα από εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθη 19χρονος για κλοπή ποσοτήτων χαλκού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στη Δραπετσώνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 19χρονος άνδρας για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 19χρονος κατελήφθη από ανωτέρω αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή να εξέρχεται από αποθήκη, μεταφέροντας -20- κυλίνδρους με χαλκό, -4- φύλλα χαλκού, διάφορα καλώδια, καθώς και κουτί εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο με -4- φυσίγγια.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας-Κερατσινίου, όπου και διαπιστώθηκε ότι τις προαναφερόμενες ποσότητες τις είχε αφαιρέσει προηγουμένως από την αποθήκη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments