Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από ανακοπή ο επτάχρονος που διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο»

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από ανακοπή ο επτάχρονος που διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, ΑΠΕ

Θεσσαλονίκη: Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο αγοράκι, όπου έχασε τη ζωή του από ανακοπή

Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο αγοράκι, που διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης [10/5] με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου με σπασμούς και πυρετό.

Ο επτάχρονος είχε πυρετό από ημέρες και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο αγοράκι υπέστη ανακοπή αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στη σορό του επτάχρονου διενεργήθηκε νεκροψία -νεκροτομή ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιστολογική εξέταση.

Λειτουργεί ξανά το τρενάκι στο Φαράγγι Αγγίτη, μετά από επτάχρονη απουσία

Με επιβάτες παιδιά γυμνασίου από το δήμο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ηλικίας από 13 έως και 15 χρόνων, μπαίνει και πάλι από σήμερα στη διαδρομή του το τρενάκι στο Φαράγγι Αγγίτη, το όχημα με το οποίο την περίοδο 2009-2014, οπότε και έσβησε τη μηχανή του, περιηγήθηκαν κατά μήκος του ποταμού, περισσότεροι από 20.000 Έλληνες και ξένοι. Αυτά τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επιστημονικός διευθυντής του Σπηλαίου Αλιστράτης, Νίκος Καρτάλης, λέγοντας ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, που έγινε γνωστή η επανέναρξη των δρομολογίων του τρένου «το τηλέφωνο μας έχει πάρει φωτιά από ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα».

Εκπρόσωποι σχολείων και πολιτιστικών συλλόγων και όχι μόνο, από-μεταξύ άλλων- Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Λήμνο, Καλαμάτα, Πάτρα, Βόλο, Τρίκαλα, Ηράκλειο Κρήτης και Ρέθυμνο, έχουν ήδη κάνει την κράτησή τους για το επόμενο διάστημα. «Σήμερα δε, με πήρε μια γιαγιά που έκλεισε θέσεις για την ίδια και τα εγγόνια της την προσεχή Δευτέρα. Είναι έντονο το ενδιαφέρον και των μεμονωμένων επισκεπτών», τόνισε.

Για την έναρξη των δρομολογίων του τρένου, πριν από τρεις εβδομάδες είχε υποβληθεί σχετικό αίτημα στον ΕΟΤ, ο οποίος χθες το πρωί «άναψε το πράσινο φως». Με δεδομένο ότι έχουν ήδη τοποθετηθεί μπάρες σε όλη τη διαδρομή που θα κινείται το τρένο και την ανισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη φύση με απόλυτη ασφάλεια «ξεκινάμε νωρίτερα τα δρομολόγια του τρένου, το οποίο είχε προγραμματιστεί αρχικά να κάνει το ντεμπούτο του το προσεχές Σάββατο 14/5», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments