Lifestyle

Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε»

Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Λεωνίδας Κακούρης: Τα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες τελειώνουν και ο ηθοποιός έδωσε spoiler

Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν ένας από τους χθεσινοβραδινούς καλεσμένους στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρης= Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός που τα τελευταία τρία χρόνια εμφανίζεται στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο του, και τον απολογισμό που κάνει τώρα που ήρθε το τέλος.

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε όλοι. Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια. Θα το κουβαλάω πάντα με όμορφες αναμνήσεις», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

View this post on Instagram

A post shared by Leonidas Kakouris (@lkakouris)

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στη σειρά στάθηκε αφορμή στο να δεχτεί πολλές προτάσεις για δουλειές. «Χτυπάει το τηλέφωνο για προτάσεις. Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα», είπε ο ηθοποιός.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σειράς

Για τους λάτρεις της σειράς έδωσε ένα μικρό «στοιχείο» για το πώς θα πέσει η αυλαία στον χαρακτήρα που υποδύεται: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και να μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος. Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί και γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει».

Για το αν δυσκολεύεται με την πληθώρα επαγγελματικών προτάσεων που έχει αυτό το διάστημα: «Με δυσκολεύει θετικά άλλο είναι να έχεις προτάσεις και να λες “ποια από όλες;” και άλλο να μην έχεις και να λες “τώρα τι θα κάνω;”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments