Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανέβασε βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανέβασε βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε κέντρο αποκατάστασης στην Γαλλία βρίσκεται αυτήν την περίοδο μετά από δύο χρόνια και δέκα χειρουργεία.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δύο χρόνια και δέκα χειρουργεία μετά έχει πάρει την ζωή της πίσω. Η ίδια προσπαθεί να κάνει αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της, αλλά και την αποκατάσταση της.

Mε απίστευτο θάρρος και δύναμη ψυχής η Ιωάννα επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά της ζωή της κάνοντας βήματα προς τη λύτρωση από τον Γολγοθά που της επέβαλε η Έφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα.

Μία πολύ γενναία απόφαση

Μετά την γενναία απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς την μάσκα της και να δείξει το πρόσωπό της, η Ιωάννα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συνεχίζει τις θεραπείες της.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ίδια μέσα από σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα. Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται τόσο στις θεραπείες που κάνει, όσο και στην ψυχολογία της.

Δείτε το βίντεο

Η πόζα χωρίς τη μάσκα

Γράφει στην ανάρτησή της:

Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία! paliospirou_gia_mesa_apo_insta_2

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments