Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο πιλότος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο πιλότος

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πιλότο μίλησε για τα ελαφρυντικά που πρόκειται να ζητήσει εκ μέρους του πελάτη του.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για την υπερασπιτική γραμμή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.  Όπως εξήγησε ο νομικός, δεν θα ζητηθούν από μέρος του ελαφρυντικά ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.

«Ο εντολέας μου το έχει αποκλείσει, αλλά κι εγώ δεν θα το ζητούσα», είπε σχετικά. Για τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο πιλότος είπε ότι, δεδομένου της καταδικαστικής απόφασης, θα ζητηθεί ελαφρυντικό για «ψυχική οδύνη» και αφετέρου «τα ελαφρυντικά που θα ζητήσουμε είναι ο σύννομος βίος πριν την πράξη και μόνο σε αυτό το επίπεδο, και τίποτε άλλο».

Αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά “σπάνε” τα ισόβια

Να σημειωθεί ότι, αν αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά, «σπάνε» τα ισόβια. Τέλος, σε σχετικό ερώτημα, απάντησε πως, «οι μεταγενέστερες πράξεις δεν συμπεριλαμβάνονται» στην εξέταση της ποινής.

Δηλαδή, ο σκύλος, η τοποθέτηση του μωρού στη νεκρή μητέρα του και η σκηνοθεσία που ακολούθησε δεν αφορούν στην ποινή για το έγκλημα.

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στον Αναγνωστόπουλο

Για σχεδόν έξι εβδομάδες, ο εκπαιδευμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο πιλότος ισχυριζόταν πως η δολοφονία της συζύγου του ήταν το αποτέλεσμα μιας ληστείας. Η αστυνομία προσπαθούσε να εντοπίσει την αδίστακτη συμμορία αλλοδαπών που φέρεται να είχε δέσει τον πιλότο και να είχε σκοτώσει τη νεαρή μητέρα.

Μόνο όταν η ανάλυση του smart ρολογιού που φορούσε η Καρολάιν Κράουτς και τα δεδομένα του κινητού της τηλεφώνου αποκάλυψαν ασυνέπειες στην εκδοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα γεγονότα, οι Αρχές ανακάλυψαν τι είχε συμβεί – και συνέλαβαν τον πιλότο την ώρα που ήταν παρών στο μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο.

Η ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία αποσπάστηκε μετά από 8 ώρες ανάκρισης, άφησε άναυδους τους Έλληνες και τους συντετριμμένους γονείς της Καρολάιν Κράουτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments