Lifestyle

Eurovision 2022: Ο λόγος που αναφέρεται η Meghan Markle στους στίχους του τραγουδιού της Σερβίας

Eurovision 2022: Ο λόγος που αναφέρεται η Meghan Markle στους στίχους του τραγουδιού της Σερβίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Eurovision 2022: Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η άποψη της ίδιας της Δούκισσας του Sussex για το τραγούδι.

Η Meghan Markle έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση και η φήμη της έχει ξεπεράσει τα σύνορα, με αποτέλεσμα να γίνεται θέμα συζήτησης και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, η συμμετοχή της Σερβίας φέτος περιλαμβάνει την Konstrakta (της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ana Duric) και το τραγούδι “In Corpore Sano”, το οποίο είναι γραμμένο στα σερβικά και τα λατινικά. Στους πρώτους στίχους του η καλλιτέχνις τραγουδάει: “Ποιο θα μπορούσε να είναι το μυστικό για τα υγιή μαλλιά της Meghan Markle; Τι θα μπορούσε να είναι. Νομίζω πως έχει να κάνει με τη βαθιά ενυδάτωση”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η δημιουργός ανέφερε τη δούκισσα του Sussex στο κομμάτι, με την ίδια να εξηγεί πως “η Meghan Markle δεν είναι τόσο σημαντική εδώ, ωστόσο αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους στα μίντια στους οποίους επικεντρωνόμαστε”.

Ειδικότερα, το τραγούδι έχει να κάνει με την υγεία και την ατμόσφαιρα στην οποία ζούμε, που έχει βάλει την πρώτη στην υψηλότερη αξία. Παράλληλα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σκηνή, ενώ πλένει συνέχεια τα χέρια της, μία συνήθεια που γνωρίσαμε από την καλή και την ανάποδη τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας. Όπως εξήγησε η Konstrakta στους δημοσιογράφους, η Meghan δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο θα ήθελε πολύ η δούκισσα του Sussex να άκουγε το τραγούδι.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του διαγωνισμού, η Konstrakta εμφανίστηκε με ένα outfit που μας θύμισε αρκετά, εκείνο που είχε φορέσει η Meghan Markle στην ημέρα της Κοινοπολιτείας το 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments