Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ψύχρα, μπόρες και χαλάζι – Πότε αναμένονται

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ψύχρα, μπόρες και χαλάζι – Πότε αναμένονται
Η αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού την εβδομάδα που διανύουμε με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση έως και 10 βαθμούς
Με αστάθεια θα κυλίσει η εβδομάδα από άποψης καιρού, σύμφωνα με τον προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου, με μπόρες και καταιγίδες, και πιθανότητα χαλαζόπτωσής, αλλά και μία πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου, καθώς θα υπάρχει μία διαταραχή που θα επηρεάσει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης θα έχουμε μόνο ηλιοφάνεια αλλά και ομίχλες στα δυτικά της χώρας, στην ανατολική Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες.Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά ο καιρός αλλάζει σε Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει και η ξαστεριά θα είναι σχεδόν παντού.

Στην Αττική, το πρωί θα έχει λιακάδα, στα ορεινά ίσως όμως εκδηλωθούν μπόρες στα βόρεια και ανατολικά της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά στις ορεινές περιοχές θα συννεφιάσει από το μεσημέρι και μετά και θα εκδηλωθούν φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Την Τετάρτη και συγκεκριμένα από το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα και στα ΒΑ θα έχουμε μπόρες και χαλάζι και σταδιακά ο καιρός θα χαλάσει στην υπόλοιπη κεντρική χώρα.

Την Πέμπτη φαινόμενα θα έχουμε από τη Θεσσαλία μέχρι και τα βορειότερα τμήματα της χώρας. Την ίδια μέρα θα αυξηθούν και οι βοριάδες και θα πνέουν έως και 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Παρασκευή δεν αποκλείονται επίσης φαινόμενα στην ανατολική χώρα και στα νότια νησιωτικά τμήματα.

Οι θερμοκρασίες την Τετάρτη αναμένονται στους 31-32 βαθμούς και την Πέμπτη θα έχουμε από 21 έως 24 βαθμούς. Την Παρασκευή 22 βαθμούς έως 26 αλλά στα νησιά 17 βαθμούς και το Σάββατο θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία.

Δείτε την πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments