Focus

Zara Phythian: Η ηθοποιός από τον ρόλο Dr Strange καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Zara Phythian: Η ηθοποιός από τον ρόλο Dr Strange καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Πηγή Φωτογραφίας: Flickr- Alpha News Call- Oplif

Zara Phythian: Ένοχος και ο σύζυγός της, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών.

Η ηθοποιός του Dr. Strange, Zara Phythian, καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μεταξύ των 13 και 15 ετών. Ο σύζυγός της, Victor Marke, καταδικάστηκε σε 14ετή κάθειρξη για την ίδια κατηγορία.

Ο δικαστής, απευθυνόμενος στον Marke, επεσήμανε: «Σε θεωρώ την κινητήριο δύναμη πίσω από την κακοποίηση», ενώ σημείωσε πως η σύζυγός του δρούσε κάτω «από την επιρροή που άσκησε [σ.σ. ο Marke] από νεαρή ηλικία». Κάτι που ωστόσο, «δεν δικαιολογεί» τα όσα έκανε.

Κάθισαν στο εδώλιο αντιμέτωποι με συνολικά 14 κατηγορίες που αφορούσαν την περίοδο μεταξύ 2005 και 2009. Ο Marke, μάλιστα, κρίθηκε ένοχος και για άλλη υπόθεση κακοποίηση. Το ζεύγος πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον το μισό της ποινής του πριν αιτηθεί αποφυλάκιση. Κατά τη διάρκεια της δίκης των δύο εβδομάδων, η Phythian αρνήθηκε πως είναι παιδόφιλη.

Ο Marke παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με μία καταγγέλλουσα, ισχυρίστηκε ωστόσο πως είχε κλείσει τα 18. Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι ο Marke την απείλησε και τη διέταξε να κινηματογραφήσει ορισμένες από τις στιγμές κακοποίησης στα χέρια του ζευγαριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments