Lifestyle

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: To παθιασμένο φιλί με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά την επιστροφή της από το Survivor

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: To παθιασμένο φιλί με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά την επιστροφή της από το Survivor

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μετά από 5,5 μήνες έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Στην Ελλάδα επέστρεψε, πριν από λίγες ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με το εντερό της και έβαλε πρώτη προτεραιότητα το σώμα της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η αγαπημένη της φίλης,  επίσης μοντέλο Μαρία Καλάβρια: «Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της “ξύπνησε” το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δεν μπορούσαν να την κάνουν».

View this post on Instagram

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

Δήλωσε επίσης, πως όλη η παρέα της, μαζί με τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη της έχουν ετοιμάσει ένα πάρτυ έκπληξη, για να την καλοσωρήσουν.

Γυρνώντας λοιπόν, στο σπίτι της, βρήκε εκεί τον αγαπημένο της, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα την περίμενε και την στήριζε έστω και από απόσταση, στέλνοντάς της ενθαρρυντικά μηνύματα σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας.

Το ζευγάρι πέρασε πέντε μήνες χωριστά, οπότε η πρώτη συνάντησή τους ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά

Σε βίντεο που ανάρτησε φιλικό πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Instagram, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης «χύνεται» στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ανταλλάσσουν ένα καυτό  φιλί ενώ δεν μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα από την συγκίνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments