Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στα “ραντάρ” του ο Βούρος

Παναθηναϊκός: Στα “ραντάρ” του ο Βούρος
Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν «τσεκάρει» αρκετούς παίκτες, με το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει στρέψει την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν κοιτάζουν την επόμενη μέρα, μιας και ήδη είναι σε εγρήγορση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το Τριφύλλι έχει «τσεκάρει» περιπτώσεις κι απ’ την εγχώρια αγορά, με το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών των ανθρώπων του «τριφυλλιού» απ’ την Ελλάδα.

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν δεδομένα -τουλάχιστον για έναν- στόπερ το προσεχές καλοκαίρι και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας, ενδιαφέρει «ζεστά» τον Παναθηναϊκό.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2020 με τον ΟΦΗ υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον ένα χρόνο, απ’ τη στιγμή που θα έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ο παίκτης, δεσμεύεται πλέον για άλλον ένα χρόνο με τους Κρητικούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές και με τις δύο πλευρές (ΟΦΗ και παίκτη) και μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα εντείνει τις προσπάθειες για να προχωρήσει στην απόκτηση του Βούρου, ενισχύοντας μεταξύ άλλων και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά κι «έμψυχα» ανταλλάγματα με κάποιους απ’ τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων, όπως φάνηκε και με την παραχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη προς τον ΟΦΗ στα τέλη Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments