Ελλάδα

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου: Αναποδιές του καιρού – Πότε έρχονται 35άρια

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου: Αναποδιές του καιρού – Πότε έρχονται 35άρια
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο από την ερχόμενη εβδομάδα αλλά θα είναι μικρής διάρκειας - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Η αστάθεια του καιρού θα διατηρηθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ ο καιρός, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου, δείχνει να βελτιώνεται από τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα με τη θερμοκρασία σε άνοδο, αλλά μέχρι στις 25 του μήνα…μετά θα έχει ξανά καθοδική πορεία.

Άστατος αναμένεται ο καιρός της Παρασκευής. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου από το πρωί στα Δωδεκάνησα έως και το Καστελόριζο και στις ΒΑ περιοχές της Κρήτης θα έχουμε άστατο καιρό ακόμη και καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα και από το μεσημέρι και μετά οι όποιες μπόρες θα φτάσουν στις Κυκλάδες και τα ΒΔ της Κρήτης. Το βράδυ ο καιρός στην Κρήτη θα ηρεμήσει και θα έχουμε μεγαλύτερα ανοίγματα, αλλά και ξαστεριά. Οι βοριάδες θα πέσουν αλλά στο Ιόνιο θα έχουμε ΒΔ ανέμους 5-6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες και στο κεντρικό Αιγαίο θα έχουμε ανέμους εντάσεως 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική από το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και τη νύχτα ξαστεριά. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα έχουμε ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Το Σάββατο κάποια σύννεφα θα περάσουν από τα βόρεια της χώρας στα νότια και την Κυριακή ίσως έχουμε κάποια σύννεφα στην Κρήτη. Όμως κάποιες μπόρες θα έχουμε στη Μακεδονία και τη Θράκη οι οποίες στη συνέχεια θα κινηθούν νοτιότερα.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι καλός με δυτικούς ανέμους και καλοκαιρία, ενώ και την Τρίτη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος.

Οι θερμοκρασίες, το Σάββατο θα κυμανθούν από 24 έως 26 βαθμούς και 28 στο Ιόνιο και την Κυριακή θα έχουμε νέα άνοδο έως 30 στα Δυτικά. Τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά της χώρας θα έχουμε 30 με 32 βαθμούς και την Τρίτη θα παραμείνει στους 30-31 βαθμούς. Την Τετάρτη όμως 25/5 ίσως η θερμοκρασία φτάσει ακόμη και στους 35 βαθμούς στη Δυτική και ηπειρωτική χώρα.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments