Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία – ντοκουμέντο διαψεύδει ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία – ντοκουμέντο διαψεύδει ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη
Η κεταμίνη βρισκόταν στο διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων, στο προσκέφαλο του παιδιού μέσα στην εντατική, ενώ η Ρούλα καθημερινά αναζητούσε στο διαδίκτυο πληροφορίες για όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στην 9χρονη

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι δεν γνώριζε τη φονική ουσία κεταμίνη πάρα μόνο την ημέρα της σύλληψής της, οπότε και την αναζήτησε στο διαδίκτυο, όπως υποστήριξε στην απολογία της.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια.

Ο Alpha παρουσίασε μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της βρίσκεται το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων, όπου περιλαμβάνεται και η κεταμίνη.

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα, κάτι που επιβεβαιώνεται σε συνομιλία με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg 02:38

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments